FOTOGRAFIJE AMBER HERD S MODRICAMA SU MODIFIKOVANE?! Digitalni forenzičar NA SUDU srušio glavne DOKAZE protiv Džonija Depa
Foto: ELIZABETH FRANTZ / AFP / Profimedia

ŠOK

FOTOGRAFIJE AMBER HERD S MODRICAMA SU MODIFIKOVANE?! Digitalni forenzičar NA SUDU srušio glavne DOKAZE protiv Džonija Depa

Pop kultura -

Digitalni forenzičar Brajan Nemajster rekao je na suđenju kako su Amberine modrice na fotografijama priloženim na sudu "modifikovane".

Kada ga je Depov advokat pitao za mišljenje o fotografijama gde je prikazana Amber s modricama, Brajan je odgovorio:

"Ne postoji način da bilo koji forenzički stručnjak potvrdi bilo koju od ovih fotografija. Navodim činjenicu da su one modifikovane", rekao je on.

Amber Herd
foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Govoreći o prvoj fotografiji prikazanoj na suđenju, Numajster je objasnio da postoji "mnogo verzija nje", prenosi Metro.co.uk.

"Postoje desetine različitih verzija - neke s različitim veličinama datoteka, različitim fizičkim veličinama, a neke su prošle kroz softverske programe za uređivanje fotografija", rekao je on.

Sudu su prikazane tri različite verzije fotografije, a Numajster je odgovorio: "Sve tri ove fotografije morale su da prođu kroz neku vrstu transformacije da bi promenile veličinu", rekao je.

Džoni Dep
foto: Steve Helber / AFP / Profimedia

Inače, na sudu je priloženo desetine dokaza, među kojima su i pomenute fotografije. Ranije, Herd je iznela teške optužbe protiv Depa između ostalog spomenuvši kako ju je on seksualno napao, te raskrvario usnu i udarao po licu.

Takođe, izjavila je kako je modrice prekrivala šminkom, tačnije onom brenda Milani Cosmetics, koji se kasnije javio rekavši kako tada uopšte nije postojao proizvod za koji je Amber tvrdila da je njime prekrivala modrice.

(Kurir.rs)

Bonus video:

03:22

HVALA RODITELJIMA EMIRA KUSTURICE: Džoni Dep otkrio do sada nepoznat detalj iz svog života

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track