OTKRIVENA TAJNA TOMA KRUZA! Popularni glumac gazi ka SEDMOJ DECENIJI, a još uvek izgleda MLADOLIKO: Evo kako čuva lepotu!
Foto: Profimedia

OVO JE NJEgova TAJNA

OTKRIVENA TAJNA TOMA KRUZA! Popularni glumac gazi ka SEDMOJ DECENIJI, a još uvek izgleda MLADOLIKO: Evo kako čuva lepotu!

Pop kultura -

Jedan od najpopularnijih frajera i glumaca Holivuda, Tom Kruz (59), privukao je veliku pažnju obožavalaca na premijeri nastavka kultnog filma ''Top Gan'' u Londonu. Mnogi se pitaju kako održava perektan izgled. Iako je poznato da dosta vodi računa kako o fizičkom izgledu, kao i o ishrani, ali zahvaljujući dodatnim trikovima postiže da izgleda i petnaest godina mlađe.

Tom Kruz, Top Gan
foto: Profimedia

Opšte je poznato da on ne puši, ne pije i ne konzumira nedozvoljene supstance. Svakodnevno izdvaja vreme za vežbanje, a zdrava ishrana i dovoljno sna su ključ mladolikog izgleda. Najveća tajna je u tome da Tom Kruz ima poseban režim ishrane, a ovo su četiri stvari kojih se svakodnevno pridržava i koje mu pomažu da bude zdraviji, poletniji, ali i da izgleda mlađe.

Jede samo grilovanu hranu

On u potpunosti izbegava prženu hranu. Jede isključivo namirnice koje se pripremaju na niskoj temperaturi iz razloga što hrana kuvana na visokim temperaturama može da utiče na hronično zapaljenje tkiva i da ubrza starenja. Osobama preko 50 godina preporučuje se da jedu hranu kao što je losos, crna čokolada, sirovi zob, cvekla, brokoli, maslinovo ulje, paradajz i spanać koja usporava proces sarenja.

Izbegava ugljene hidrate

Ovaj šarmantni glumac ima detaljan plan ishrane koji ne podrazumeva unošenje ugljenih hidrata. On dnevno unese 1.200 kalorija bez ugljenih hidrata, a iz jednog jedinog razloga - ovi nutrijenti utiču na proces ubraznog starenja.

Tom Kruz
foto: Profimedia

Jede zdrave grickalice

Kada je na snimanju on nema vremena za obilne obroke, zato često pribegava zdravim grickalicama. Najviše voli da jede borovnice i orašaste plodove, poput oraha i badema, ali obožava da jede i urme.

Nikako ne uzima šećer i slatkiše

Šećer i slatkiši su za Kruza u potpunosti zabranjeni. Istraživanja pokazuju da šećer može da ubrza starenje i da uspori stvaranje kolagena koji je daje elastičnost i čvrstinu koži, kostima i tetivama.

(Kurir.rs/Najžena)

Bonus video:

00:28

TUŽNE VESTI IZ HOLIVUDA: Legendarni glumac Brus Vilis zbog bolesti napušta svet glume

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track