NAJLEPŠA ŽENA U ISTORIJI FILMA BRUTALNO PONIZILA KIM KARDAŠIJAN! Spustila starletu na njeno mesto: Ovo boli više od šamara!
Foto: Profimedia

GENIJALNO

NAJLEPŠA ŽENA U ISTORIJI FILMA BRUTALNO PONIZILA KIM KARDAŠIJAN! Spustila starletu na njeno mesto: Ovo boli više od šamara!

Pop kultura -

Izabela Ađani, legenda francuskog filma i jedna od najlepših žena svog doba, retko se pojavljuje u javnosti, ali već godinama unazad nije propustila Kanski festival, pa se tako i ove godine prošetala crvenim tepihom u ovom mondenskom gradiću.

Ona je pre nekoliko dana stigla na premijeru filma "Forever Young" u elegantnom izdanju, poigravši se večnom kombinacijom crne i bele, pokazavši da i u 66. godini pleni posebnom vrstom harizme i seksepila.

Izabel Ađani, Izabela Ađani
foto: Profimedia

Izabel se ove godine vraća i na velike ekrane; od novembra ove godine moći ćemo da je gledamo u krimi dramu "Mascarade". Upravo zato porazgovarala je sa francuskim medijima, iako je oduvek poznata po činjenici da retko daje bilo kakve izjave. No, ovog puta bila je vrlo otvorena i direktna, a jedan deo intervjua i te kako je zaintrigirao evropsku javnost.

Naime, slavna diva, koju je pre nekoliko godina prestižni magazin "LA Tajms" proglasio najlepšom ženom ikada na filmskom platnu i to u ostvarenju "Kraljica Margo", progovorila je o Kim Kardašijan i savremenoj kulturi koju ova rijaliti zvezda predstavlja.

Kim Kardašijan, Pit Dejvidson
foto: Angela Weiss / AFP / Profimedia

- Ako je Kim Kardašijan ikona, onda sam ja kraljica Engleske - rekla je Ađani sarkastično.

- Ako je Kim Kardašijan ikona, volela bih da sam bolji sociolog i semiolog kako bih ispitala te fenomene uticajnih ljudi i influensera, kao i čitavu tu narcističku filozofiju društvenih mreža, mreža koje su neprestano fokusirane na broj pratilaca... Ako je Kim Kardašijan ikona, novac je zaista postao Bog - dodala je Ađani za "Le Figaro".

(Kurir.rs/Ženablic)

Bonus video:

08:24

BRETELE JEDVA DRŽE GRUDI! Srpska glumica u nikad izazovnijem izdanju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track