PREMINULA ĆERKA SLAVNOG REPERA: Muzičar objavio TRAGIČNE VESTI, borila se s PROBLEMOM koji ima SVE VIŠE mladih
Foto: Joe Russo / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

BILA JE JAKO MLADA

PREMINULA ĆERKA SLAVNOG REPERA: Muzičar objavio TRAGIČNE VESTI, borila se s PROBLEMOM koji ima SVE VIŠE mladih

Pop kultura -

Persi Robert Miler (52), američki reper poznatiji kao Master P, objavio da je preminula njegova ćerka, Tatjana Miler (29), koja se već duže borila sa zloupotrebom droga i patila od psihičkih problema.

Tragičnu vest reper je objavio na Instagramu.

"Naša porodica bori se s velikom tugom zbog gubitka moje ćerke Tatjane", napisao je. "S poštovanjem tražimo malo privatnosti kako bi naša porodica mogla da tuguje. Cenimo sve molitve ljubavi i podrške. Duševne bolesti i zloupotreba supstanci su problem o kojem ne smemo da se bojimo da razgovaramo. S Bogom ćemo to prebroditi. #Moj anđeo", stoji u objavi.

Master P
foto: AKM Images / Backgrid USA / Profimedia

Tatjanin brat Romeo takođe je podelio objavu o sestrinoj smrti.

"Naša porodica se nosi s velikom tugom zbog gubitka moje male sestre Tajtjane”, napisao je Romeo. "S poštovanjem tražimo malo privatnosti kako bi naša porodica mogla da tuguje. Cenimo sve molitve, ljubav i podršku, i iako su ovo tužna vremena, zauvek sam zahvalan za uspomene koje sam imao sa svojom neverovatnom sestrom. Ljubav prema svojim najmilijima, život je kratak", napisao je.

Miler je inače poznat postao sredinom devedesetih godina prošlog veka sa svojom grupom TRU, kao i sa svojim petim solo albumom "Ice Cream Man". Njegov singl "Make 'Em Say Uhh!" 1997. godine dosegao je platinasti tiraž, a dosad je snimio preko 15 albuma.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:15

BOGATI AUSTRIJSKI REPER LUDUJE UZ STOJIN HIT: Odvrnuo pesmu srpske pevačice do DASKE i poručio joj da je KRALJICA! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track