ZVEZDA S*KSA I GRADA POKAZALA SUPRUGU: Imala je muža, rodila mu DVOJE DECE, a sada slavi DECENIJU BRAKA sa ženom! Evo kako izgleda
Foto: Profimedia

NE KRIJE LJUBAV

ZVEZDA S*KSA I GRADA POKAZALA SUPRUGU: Imala je muža, rodila mu DVOJE DECE, a sada slavi DECENIJU BRAKA sa ženom! Evo kako izgleda

Pop kultura -

Sintija Nikson, 56-godišnja glumica najpoznatija po ulozi Mirande u seriji i filmu ''Seks i grad'' na društvenim mrežama objavila je fotografiju sa svojom suprugom povodom godišnjice braka.

Naime, Nikson i njena supuga Kristin Marinoni nedavno su proslavile deset godina braka, a na fotografijama zagrljene poziraju u Njujorku.

Sintija Nikson
foto: Profimedia

Na fotografiji je vidljivo da je Sintija nosila žutu venčanicu i zlatni ukras na glavi, dok je njena partnerka imala crno odelo kombinovano sa zlatnim prslukom i kravatom boje masline.

U opisu fotografije Nikson je napisala datum venčanja ''5/27/12'', a u komentarima su ih prijatelji, porodica i pratioci obasipali čestitkama za desetu godišnjicu braka.

Sintiju Nikson proslavila je uloga u jednoj od najpopularnijih serija svih vremena, "Seks i grad". Tada crvenokosa Sintija u seriji je utelovila uspešnu advokaticu Mirandu Hobs, a gledali smo je i u dva filmska nastavka.

Sintija je od tada glumila u brojnim filmovima, serijama, te na pozorišnim daskama, a zatim je zaplivala i u političkim vodama, pa se čak kandidovala za guvernerku Njujorka 2018. godine, ali nije postigla uspeh.

Sintija Nikson
foto: Profimedia

A ono što javnost posebno zanima u vezi s glumicom jeste i njen zanimljiv privatni život. Naime, od 1988. do 2003. godine Nikson je bila u vezi s učiteljem Denijem Mozesom s kojim ima dvoje dece, a starije se deklarisalo kao transrodno, što je glumica otkrila u leto 2018. godine.

Ipak, 2007. godine glumica je otkrila kako je u vezi sa ženom.

Sintija Nikson
foto: Profimedia

"Ne osećam da sam se promenila. Ceo život sam bila s muškarcima i nikada se do tada nisam zaljubila u ženu. Ipak, kad se jesam, nisam to smatrala čudnim. Ja sam samo žena koja se zaljubila u drugu ženu", rekla je tada, ali se 2012. deklarirala kao biseksualka.

Sa suprugom Kristin Marinoni glumica je u srećnoj vezi od 2004. godine, a veridba su pala 2009. godine. 2012. godine održano je njihovo venčanje u Njujorku, i to godinu dana nakon što je Marinoni rodila njihovog sina Maksa Elingtona.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:19

Kako je snimana serija Blok 27

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track