BRITANIJA TRAŽI IZRUČENJE KEVINA SPEJSIJA: Nakon optužbi za S*KSUALNO zlostavljanje TROJICE MUŠKARACA preti mu HAPŠENJE u Americi!
Foto: Profimedia

NEĆE SE IZVUĆI

BRITANIJA TRAŽI IZRUČENJE KEVINA SPEJSIJA: Nakon optužbi za S*KSUALNO zlostavljanje TROJICE MUŠKARACA preti mu HAPŠENJE u Americi!

Pop kultura -

Britanske vlasti navodno traže povratak Kevina Spejsija iz SAD-a u Veliku Britaniju kako bi se suočio sa optužbama za seksualni napad.

Zvezda "Kuće od karata" optužena je u četiri tačke za seksualni napad u Velikoj Britaniji. Spejsi je optužen za incidente u kojima su učestvovala trojica muškaraca, sada u tridesetim i četrdesetim godinama, koji su se navodno dogodili u Londonu između marta 2005. i avgusta 2008. godine i u Glosterširu u aprilu 2013. godine.

Kevin Spejsi
foto: Shutterstock

Državno tužilaštvo je saopštilo da je Spejsi takođe optužen za teranje osobe da pristane na seksualnu aktivnost bez pristanka.

U nedelju je Gardijan izvestio da se Spejsi suočava sa zvaničnim izručenjem Velikoj Britaniji ako se dobrovoljno ne vrati u zemlju, pozivajući se na zvaničnika upoznatog sa procesom.

Specijalna jedinica Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprava za međunarodni kriminal, postupaće u ime policijskih organa i tužilaca, navodi The Guardian.

Pozivajući se na stručnjake upoznate sa procesom ekstradicije, oni su takođe izvestili da bi zvaničnici američke policije mogli biti poslati da uhapse Spejsija u ime Britanije.

Kevin Spejsi
foto: Profimedia

Optužbe su usledile nakon pregleda dokaza koje je policija prikupila u svojoj prethodnoj istrazi o navodima o seksualnom zlostavljanju protiv glumca, koja je počela 2017. Spejsi je odbacio sve optužbe.

Bonus video:

02:55

Francuski glumac progovorio na srpskom jeziku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track