KAO GROM IZ VEDRA NEBA: Džoni Dep posle MARATONSKOG SUĐENJA uhvaćen S BIVŠOM u bekstejdžu nakon svog koncerta! Evo šta su radili!
Foto: Printskrin / You Tube

ŠOK OBRT

KAO GROM IZ VEDRA NEBA: Džoni Dep posle MARATONSKOG SUĐENJA uhvaćen S BIVŠOM u bekstejdžu nakon svog koncerta! Evo šta su radili!

Pop kultura -

Holivudski glumac Džoni Dep pozvao je svoju bivšu devojku, Kejt Mos, kao svoju gošću na londonski koncert, pišu britanski tabloidi.

Britanska manekenka, koja je bila u vezi s glumcem od 1994. do 1998. godine, prisustvovala je Depovom rok koncertu u Londonu dok je nastupao s Džefom Bekom. Prema Daily Mailu, Dep i Mos su se zabavili iza bine nakon njegovog nastupa u Royal Albert Hallu, nekoliko dana nakon što je manekenka svedočila u njegovu korist na sudu za klevetu protiv njegove bivše supruge, Amber Herd.

Džoni Depp
foto: - / Shutterstock Editorial / Profimedia

Dep i Mos u svoje vreme bili su jedan od najozloglašenijih parova na svetu koji su uništavali hotelske sobe, održavali razuzdane trodnevne partije, stalno raskidali i mirili se, a njihova divlja veza ponovo je došla u fokus zbog suđenja Amber Herd.

Kejt Mos je prošle nedelje odbacila indicije da ju je njen bivši dečko Džoni Dep jednom bacio niz stepenice, rekavši da se to nikada nije dogodilo.

"Nikad me nije gurnuo, šutnuo ili bacio niz stepenice", rekla je Mos.

Kejt Mos, Džoni Dep
foto: Profimedia

Džoni i Kejt očito su ostali u dobrim odnosima, a ona je priznala da je bila slomljena nakon njihovog razlaza, a kasnije je rekla za Vanity Fair da je plakala godinama kada se njihova romansa završila.

“Ne postoji niko ko bi se ikada mogao da brine o meni. Džoni je to učinio. Verovala sam u ono što mi je govorio", rekla je tada.

Tri godine nakon njihove veze, Džoni je u razgovoru o kraju njihove veze priznao da je kriv za prekid. “Nikad pre nisam bio tako emotivan prema ženi”, rekao je u iskrenom intervjuu za HELLO! časopis 1998. godine.

(Kurir.rs/ Jutarnji.hr)

Bonus video:

00:29

FANOVI VRIŠTE U TRANSU! DŽONI DEP STIGAO U PREDSEDNIŠTVO: Evo šta je na samom početku uradio slavni holivudski šmeker!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track