AMBER HERD PRAVILA GRIMASE DOK SU ČITALI PRESUDU, A MILIONI LIKUJU: Bravo, Džoni, svi smo navijali za tebe, ISTINA je pobedila!
Foto: Michael REYNOLDS / AFP / Profimedia

zahuktava se

AMBER HERD PRAVILA GRIMASE DOK SU ČITALI PRESUDU, A MILIONI LIKUJU: Bravo, Džoni, svi smo navijali za tebe, ISTINA je pobedila!

Pop kultura -

Dok je sudija čitala presudu, Amber je imala pognutu glavu, bila je tužna, ali i ponašala se u nekim trenucima kao da se presuda odnosi na nekog drugog, a ne na nju. Depu mora da plati 15 miliona dolara odštete.

Sud, Virdžinija, Džoni Dep, Amber Herd
foto: Printscreen/Youtube

Od aprila su se bivši supružnici redovno viđali u sudnici. Tužili su jedan drugog za klevetu. Porota je jednoglasno odlučila u korist Džonija Depa u njegovoj tužbi da je kleveta to što ga je Amber Herd nazvala seksualnim zlostavljačem. Porota je nadalje utvrdila da su optužbe Amber Herd u "Washington Postu" bile zlonamerne. Porota je Depu dodijelila 10 miliona dolara odštete i 5 miliona dolara kaznene odštete.

Međutim, Amber je dobila protivtužbu za klevetu i dobila 2 miliona dolara jer je bila kleveta to kad je Džoni optužio Amber i njene prijatelje da su smislili priču za policajce pod vodstvom njena advokata i publiciste. Porota je većala oko 13 sati.

Dok je sudija čitala presudu, Amber je imala pognutu glavu, bila je tužna, ali i ponašala se u nekim trenucima kao da se presuda odnosi na nekog drugog, a ne na nju. Meškoljila se na stolici i okretala.

Reakcije ljudi oko ovog slučaja preplavile su društvene mreže.

Radovali su se i pisali da istina pobeđuje.

(Kurir.rs/24sata.hr)

Bonus video:

02:16

DŽONI DEP U BEOGRADU: Koji je razlog dolaska velike zvezde?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track