PROCURILE FOTOGRAFIJE S LICA MESTA: Ovako je Džoni Dep SLAVIO presudu protiv BIVŠE! Evo šta je radio i s kim se VESELIO (FOTO)
Foto: Steve Helber / AFP / Profimedia

VELIKA POBEDA ZA GLUMCA

PROCURILE FOTOGRAFIJE S LICA MESTA: Ovako je Džoni Dep SLAVIO presudu protiv BIVŠE! Evo šta je radio i s kim se VESELIO (FOTO)

Pop kultura -

Džoni Dep sedi na maloj terasi "The Bridge Tavern" paba u Njukaslu i pije pivo s prijateljima, baš kao da je to još jedan sasvim običan dan u njegovom životu. Tako je to izgledalo u Engleskoj sinoć, dok je s druge strane okeana u Ferfaksu, Virdžiniji sudija čitao presudu u selebriti procesu decenije.

Džoni Dep
foto: Printscreen Facebook

Dep je na kraju pobedio, poslao poruku svetu da je "upravo vratio svoj život", pa seo na pivo. I pitanje je da li bi se saznalo za to da u pab nije ušetala Endži Dikinson, i fotografisala ga za stolom s muzičarima Džefom Bekom i Semom Fenderom. Skriven iza naočara za sunce i kačketa bio je dobro raspoložen i čak je i pozirao s Endži. Ubrzo su društvene mreže preplavili video snimci i fotografije glumca u pabu. Bio je veseo, rukovao se s fanovima i dozvolio da ga snimaju.

Kad se stvorila prevelika gužva, u pratnji telohranitelja napustio je lokal.

Tako je, u svom stilu, jedan od trenutno najspominjanijih glumaca na svetu, uz pivo, proslavio veliku pobedu na sudu s kojeg je njegova bivša supruga, Amber Herd otišla duboko potresena i razočarana.

Kad se podvuče crta, nakon godina ludog braka isprepletenog ljubavlju, svađama, tučama i bizarnim incidentima, Herdova odlazi poražena, a Dep s novom masovnom bazom fanova kao pobednik bogatiji za ukupno 8,35 miliona dolara koje Amber Herd mora da mu plati.

Sud, Virdžinija, Džoni Dep, Amber Herd
foto: Printscreen/Youtube

Svemu tome kumovalo je 38 svedoka s Depove strane i 24 svedoka koje je pozvala Amber Herd, u šestonedeljnom suđenju koje je svet doslovno pratio uživo.

(Kurir.rs/ Jutarnji.hr)

Bonus video:

00:57

SUĐENJE DECENIJE JE ZAVRŠENO! Džoni Dep izdominirao i dobija 15.000.000 $ zbog KLEVETE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track