UOČI ČITANJA PRESUDE PR TIM AMBER HERD OCRNIO DŽONIJA DEPA: Javno ga isprozivali, a evo i zašto! (FOTO)
Foto: Profimedia

NE DAJU SE

UOČI ČITANJA PRESUDE PR TIM AMBER HERD OCRNIO DŽONIJA DEPA: Javno ga isprozivali, a evo i zašto! (FOTO)

Pop kultura -

Dok se s nestrpljenjem očekivala odluka "suđenja decenije", PR tim Amber Herd odlučio je da istraje u svojoj ulozi do poslednjeg trenutka.

Naime, porota je sinoć donela konačnu odluku o suđenju za klevetu između Džonija Depa i Amber Herd, ali u sudnici je nedostajala jedna strana.

Dok je Amber Herd sedela sa svojim pravnim timom, Dep je zbog posla izostao iz sudnice u Ferfaksu i Virdžiniji.

Sud, Virdžinija, Džoni Dep, Amber Herd
foto: Printscreen/Youtube

Portparoli glumca rekli su kako on neće biti prisutan na izricanju presude zbog prethodno dogovorenih radnih obaveza, ali i da će sve pratiti iz Ujedinjenog Kraljevstva.

Kao odgovor na nedostatak prisutnosti zvezde filma "Pirati s Kariba", portparol Amber Herd iskoristio je poslednju priliku da "ocrni" glumca.

"Vaša prisutnost pokazuje kakvi su vam prioriteti", rekao je on, pa dodao: "Džoni Dep svira gitaru u Ujedinjenom Kraljevstvu dok Amber Herd čeka presudu u Virdžiniji. Na svojoj turneji je nasmejan i bezbrižan".

Dep je inače nedavno bio i gost iznenađenja na koncertu britanskog gitariste Džefa Beka u Šefildu, a tom prilikom zajedno su izveli nekoliko hitova.

Međutim, sudija Peni Azkarate rekao je obema stranama da ne moraju da prisustvuju čitanju presude koja je na kraju donesena u korist glumca.

Džoni Dep
foto: Profimedia

Po izricanju presude glumac se oglasio o svemu, a tom prilikom rekao je, između ostalog, kako je odluka da nastavi sa ovim slučajem donesena nakon dugo razmišljanja.

"Pre šest godina zauvek se promenio moj život, život moje dece, životi mojih najbližih, kao i životi ljudi koji su me mnogo, mnogo godina podržavali i verovali u mene. Sve u tren oka. Danas, porota mi je vratila život", rekao je glumac.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:57

SUĐENJE DECENIJE JE ZAVRŠENO! Džoni Dep izdominirao i dobija 15.000.000 $ zbog KLEVETE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track