OGLASILA SE ŠAKIRA POSLE PRIČA DA JE ZAVRŠILA U BOLNICI: Objasnila šta se STVARNO desilo i zamolila sve da urade OVU stvar! (FOTO)
Foto: Profimedia

sve je jasno

OGLASILA SE ŠAKIRA POSLE PRIČA DA JE ZAVRŠILA U BOLNICI: Objasnila šta se STVARNO desilo i zamolila sve da urade OVU stvar! (FOTO)

Pop kultura -

Pevačicu Šakiru su nedavno paparaci snimili u vozilu hitne pomoći, pa se nagađalo zbog čega je bila prevezena u bolnicu. Nakon svih glasina da je doživela napad anksioznosti, javila se sama pevačica koja je objasnila šta se tačno dogodilo.

Šakira
foto: Profimedia

Pevačica (45) otkrila je da je njen otac Vilijam Mebarak Čadid pao i završio u bolnici.

"Ljudi, dobijam puno zabrinutih poruka jer sam nedavno viđena u vozilu hitne pomoći u Barseloni. Samo sam htela da kažem su te fotografije nastale prošlog vikenda (28. maj) kada je moj tata, nažalost, teško pao pa sam ga u vozilu hitne pomoći otpratila do bolnice gde se sada oporavlja", napisala je na Tviteru.

"Molim vas, šaljite mu sve najbolje želje i hvala vam svima kao i uvek na vašoj podršci", dodala je.

Uz objavu je podelila i fotografiju s ocem, čije je lice prekriveno modricama.

Šakira je juče potvrdila da je prekinula dugogodišnju vezu sa španskim fudbalerom Žerardom Pikeom.

"Žao nam je što se razilazimo. Zbog dobrobiti naše dece, koja su najveći prioritet, molimo da poštujete našu privatnost", piše u zajedničkoj izjavi bivšeg para koji se nikada zvaničnio nije venčao, a zajedno su bili 12 godina.

Šakira, Đerar Pike
foto: EPA/Carlos Durn Arajo, EPA/Ciro Fusco

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:09

Proleće u Kini

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track