NIJEDNA ŽENA NIJE TOLIKO PUTA JAVNO PREVARENA KAO ONA: Evo šta je rekla o SVIM PRELJUBAMA, a njenog muža ceni CEO SVET!
Foto: Profimedia

DOŽIVELA SLIČNU SUDBINU KAO ŠAKIRA

NIJEDNA ŽENA NIJE TOLIKO PUTA JAVNO PREVARENA KAO ONA: Evo šta je rekla o SVIM PRELJUBAMA, a njenog muža ceni CEO SVET!

Pop kultura -

Ceo svet bruji o tome kako je dvanaestogodišnjoj vezi Šakire i Žerara Pikea došao kraj jer ga je pevačica uhvatila u prevari s izvesnom Suzi Kortez.

Đerar Pike, Šakira
foto: Instagram

Ovo je samo još jedna u nizu afera koja je isplivala u javnost kada su u pitanju poznati parovi, a jedna od žena fudbalera koja je imala i goru sudbinu od Šakire je supruga fudbalera Vejna Runija, Kolin Runi.

Kolin je naime u nedavno objavljenom dokumentarcu o životu svog supruga ispričala sve o njegovim ovisnostima, ali i o aferama s raznim ženama.

- Ne bih sada bila ovde da mu nisam oprostila - iskrena je bila Kolin.

Vejn je inače poznat po brojnim izletima van braka, a redovno je crveneo pred novinarima kad god bi ga uhvatili u prevari.

Vejn Runi, Kolin Runi
foto: Profimedia

Kolin se u dokumentarcu osvrnula na njihovu 20-godišnju vezu i 14 godina braka. Vejn je ispričao kako je odmah znao da će pred oltar sa svojom današnjom suprugom.

- Mislim da sam imao 11 ili 12 godina kada sam zaključio da želim da se venčam s Kolin. Rekao sam joj to odmah. Rekao sam joj da kada odrastemo, želim s njom pred oltar i da imam decu s njom. Gledala me kao da sam poludeo - prisetio se.

- On je pravi šarmer, tako me je i osvojio. Što smo se više zbližavali, on je bio sve uvereniji da je to zaista to - rekla je.

Vezu su započeli kao 16-godišnjaci. Već na početku veze Vejn je svoju današnju suprugu varao s prostitutkama, a njegov prvi preljubnički skandal procurio je u javnost dok još nisu bili u braku, 2004. godine. Fudbaler je i prethodne afere ispočetka poricao, ali na kraju ih je ipak priznao.

Vejn Runi, Kolin Runi
foto: Profimedia

Vejn i Kolin venčali su se 2008. godine u Portofinu, a ona se u dokumentarcu prisetila i kako je reagovala na prve prevare.

- Tada smo još bili vrlo mladi i jako smo se svađali. Znala sam s kim se druži i znala sam da to nije za njega dobro. Nisam htela ništa da mu govorim do određenog trenutka - rekla je ona, te dodala kako je alkohol glavni krivac njegovog ponašanja, što je on i sam priznao.

- Sve što se dogodilo je istina. To ne znači da ne volim Kolin, jednostavno sam donosio pogrešne odluke - prokomentarisao je fudbaler.

Kolin je imala veliku podršku svoje porodice u teškim vremenima i kaže kako su prevazišli sve njegove afere i ovisnosti.

Kolin Runi
foto: EPA/PETER POWELL

- Prešla sam mu preko svega. Nije bilo lako, ali sam mu oprostila. Mislim da je neverovatno gde smo danas nakon svega toga. Srećni smo oboje jer smo snažne osobe, te smo o svemu pričali. Još danas puno o tome pričamo - zaključila je.

Podsetimo, Šakira je raskid potvrdila u zvaničnom saopštenju za medije, nakon što su danima kružile glasine da je njihovoj vezi došao kraj posle 12 godina, i to zbog Pikeove afere s drugom ženom.

Šakira
foto: Profimedia

"Žao nam je što moramo da potvrdimo da se rastajemo. Za dobrobit naše dece, koja su nam najveći prioritet, molimo vas da poštujete našu privatnost. Hvala na razumevanju", poručila je pevačica, prenosi Daily Mail.

Prema pisanju španskih medija, Šakira je Pikea uhvatila u krevetu s 20-godišnjakinjom, o kojoj se dosad malo znalo.

(Kurir.rs)

Bonus video:

08:00

SVAKI 4 BRAK U SRBIJI ZAVRŠI SE RAZVODOM, PREVARA GLAVNI UZROK: Stručnjak objasnio kako vara žena, a kako muškarac RAZLIKA OGROMNA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track