HISTERIJA ZBOG DŽONIJA DEPA NAKON IZRICANJA PRESUDE PROTIV BIVŠE: Evo šta su FANOVI klicali kad je stigao na koncert (VIDEO)
Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

MNOGI SU NA NJEGOVOJ STRANI

HISTERIJA ZBOG DŽONIJA DEPA NAKON IZRICANJA PRESUDE PROTIV BIVŠE: Evo šta su FANOVI klicali kad je stigao na koncert (VIDEO)

Pop kultura -

Holivudski glumac Džoni Dep ovog vikenda je ponovo bio u akciji s britanskim rokerom Džefom Bekom, ovaj put u koncertnoj dvorani u Glazgovu u Škotskoj.

Čak 3.000 obožavatelja vrištalo je u euforiji dok je junak franšize "Pirati s Kariba" pevao obrade pesama poput "What's Going On?" i "Isolation".

Džoni Dep
foto: McGOWAN / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

- Nevin, nevin, nevin!!! - klicali su oduševljeni fanovi slaveći njegovu pobedu na sudu protiv bivše supruge, Amber Herd.

Dep je pevao i svirao gitaru oko pola sata, a kad se vratio na bis, izveo je hit "A Day in the Life" legendarnih Bitlsa, koji usput rečeno počinje stihovima "I read the news today..." ("Danas sam pročitao vesti...").

A vesti su ove nedelje bile i te kako dobre za Džonija.

Podsetimo, sud u Virdžiniji odlučio je da je Amber Herd oklevetala glumca napisavši u kolumni za The Washington Post da ju je tukao tokom braka.

Glumac je nakon presude rekao da mu se "vratio život". Čini se da je to istina.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:57

SUĐENJE DECENIJE JE ZAVRŠENO! Džoni Dep izdominirao i dobija 15.000.000 $ zbog KLEVETE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track