ZA ŠEST DECENIJA ŠEST PLOČICA NA STOMAKU! Poznati domaći glumac oduševio fanove slikom bez majice: Obećao je sebi, pa je ostvario!
Foto: Dragana Udovičić

SVAKA MU ČAST

ZA ŠEST DECENIJA ŠEST PLOČICA NA STOMAKU! Poznati domaći glumac oduševio fanove slikom bez majice: Obećao je sebi, pa je ostvario!

Pop kultura -

Jedan od najpoznatijih i najuspešnijih glumaca na ovim prostorima, Branko Đurić Đuro, proslavio je krajem prošlog meseca jubilarni 60. rođendan, a čestitku mu je tada preko Instagrama uputila i njegova supruga Tanja Ribić uz reči:

- Zauvek ću te voleti. Srećan rođendan.

Glumac već decenijama zasmejava ceo region svojim neverovatnim talentom za improvizacije, a već izvesno vreme imao je jedan cilj, koji je sada napokon uspeo da postigne. Naime, glumac je želeo da sa šest decenija ima i šest pločica na stomaku, što je sudeći prema fotografiji na društvenoj mreži instagram i uspeo.

Đuro se pohvalio svojim uspehom na mrežama, a u opisu fotografije je napisao samo:

- Obećao sam sebi da ću imat' 6 pločica za mojih 6 decenija! Evo ... je li to to?

Iako se pločice možda ne vide lepo na slici, svakako je lako uočiti ih i moramo da priznamo da iako ima 60 godina glumac uspešno održava sportsku građu, tako da bi mu i mnogi mlađi fanovi pozavideli.

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:55

Francuski glumac progovorio na srpskom jeziku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track