CRNI DANI STIŽU ZA DŽONIJEVU BIVŠU: Baškarila se u LUKS vili tokom suđenja, kaže da nema para za odštetu, a KARIJERA joj se klima
Foto: Owen Cliff/CNP/ABACA / Abaca Press / Profimedia

nevolje

CRNI DANI STIŽU ZA DŽONIJEVU BIVŠU: Baškarila se u LUKS vili tokom suđenja, kaže da nema para za odštetu, a KARIJERA joj se klima

Pop kultura -

Amber Herd (36) je tokom suđenja za klevetu protiv Džonija Depa (58) boravila u luksuznoj vili u Virdžiniji, kojoj mesečno iznajmljivanje iznosi oko 23.000 dolara (oko 2.500.000 dinara), piše Daily Mail.

Uprkos tome njena advokatica tvrdi da ne može da plati odštetu, a sada bi mogla ostati i bez uloge u filmu "Aquaman".

Amber Herd
foto: Owen Cliff/CNP/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Iako je za vreme suđenja zakupila skupocenu kuću, kaže da ne može da priušti i da isplati novac koje duguje bivšem suprugu nakon što je porota presudila da je kriva za klevetu.

Njena advokatica Ilejn Bredehoft nedavno je objavila da glumica "apsolutno" ne može da priušti plaćanje odštete i rekla da namerava da se žal na presudu.

Nakon presude, strani mediji tvrde da su iz Warner Brosa navodno odlučili da izbrišu scene s Amber iz "Aquamana", filma zbog kog je postala poznata.

Amber Herd, Akvamen
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Iz studija žele da izbegnu negativan publicitet pre premijere. Prema nekim glasinama Mera, lik koje glumi Amber u filmu, bi mogla da umreti tokom porođaja na samom početku filma.

Još je veće pitanje ko će se od reditelja u budućnosti odlučiti da angažuje glumicu. Bez obzira na sudsku pobedu, ni Depu neće biti lako da se vrati na vrh liste poželjnih zvezda zbog problematičnih detalja o zavisnosti koji su otkriveni tokom suđenja.

Džoni Dep, Amber Herd
foto: ELIZABETH FRANTZ / AFP / Profimedia, Profimedia

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:57

SUĐENJE DECENIJE JE ZAVRŠENO! Džoni Dep izdominirao i dobija 15.000.000 $ zbog KLEVETE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja