OGLASIO SE DŽONI DEP PRVI PUT NAKON PRESUDE: Slavni glumac poslao PREJAKU poruku celom svetu i otkrio šta planira SADA! (FOTO)
Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

NEVEROVATNO

OGLASIO SE DŽONI DEP PRVI PUT NAKON PRESUDE: Slavni glumac poslao PREJAKU poruku celom svetu i otkrio šta planira SADA! (FOTO)

Pop kultura -

Kada je nakon šest nedelja napokon završeno suđenje Džonija Depa i njegove bivše supruge Amber Herd, čini se da je mnogima laknulo što je presuda bila u korist legendarnog glumca.

Džoni Dep, Amber Herd
foto: ELIZABETH FRANTZ / AFP / Profimedia, Profimedia

Depa su mnogi podržavali tokom sudskog procesa, a kada se saznalo da je Amber dužna da mu plati 10 miliona evra i 5 miliona kazne, poruke podrške i čestitke počele su da pljušte.

Ipak, Dep je ostao miran i neko vreme se nije oglašavao da bi sada putem društvene mreže instagram odlučio da pošalje važnu poruku svim svojim fanovima širom sveta, a u njoj je pisalo:

- Svim mojim najdragocenijim, odanim i nepokolebljivim fanovima. Bili smo svuda zajedno, sve smo zajedno videli. Zajedno smo išli istim putem. Zajedno smo uradili pravu stvar, samo zato što vam je stalo. A sada ćemo svi zajedno krenuti napred. Vi ste, kao i uvek, moji poslodavci i još jednom sam nemam drugi način da vam zahvalim, osim samo da vam kažem hvala. Pa hvala. Moja ljubav i poštovanje, JD.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:28

TUŽNE VESTI IZ HOLIVUDA: Legendarni glumac Brus Vilis zbog bolesti napušta svet glume

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track