EVO ZAŠTO SE PIKE NIKADA NIJE OŽENIO ŠAKIROM! Ovo su detalji propale veze: Jedna odluka je ih je KOŠTALA BRAKA!
Foto: EPA/Carlos Durn Arajo, EPA/Ciro Fusco

NEVEROVATNO

EVO ZAŠTO SE PIKE NIKADA NIJE OŽENIO ŠAKIROM! Ovo su detalji propale veze: Jedna odluka je ih je KOŠTALA BRAKA!

Pop kultura -

Prethodnih 12 godina ceo svet se divio neverovatnoj ljubavnoj vezi kolumbijske pevačice Šakire i špankog fudbalera Đerarda Pikea. Ovaj par, koji se upoznao na Svetskom prvenstvu u Africi, važio je za jedan od stabilnijih svetskih džetset parova, a svoju ljubav dodatno je krunisao 2013. godine, kada je na svet stigao njihov sin Milan i 2015. kada se njihovoj porodici pridružio Saša.

Ipak, Šakira i Pike nikada nisu svoju vezu krunisali brakom, što je mnogima bilo jako interesantno. Pevačica i fudbaler proveli su 12 godina u vanbračnoj zajednici, zajedno su uređivali dom, vaspitavali decu i postavljali život da bude prilagođen njima kao paru, međutim nikada nisu stali na ludi kamen.

Šakira je o ovome govorila 2020. godine u programu "60 minuta", te je otkrila da ne planira da se uda za Pikea, iz jednoj jednostavnog razloga:

- Brak me nekako previše plaši. Ne želim da na mene gleda kao na suprugu. Više volim da me gleda kao devojku, ljubavnicu, pomalo kao zabranjeno voće. Želim da bude na oprezu, da misli da je sve moguće u zavisnosti od njegovog ponašanja.

Ipak, nije Šakira jedina koja u toj vezi nije želela brak, Pike je otkrio da nikada nije ni razmišljao o podizanju veze na viši nivo.

- To je moj način razmišljanja. Sviđa mi se faza u kojoj se sada nalazimo. Imamo dva sina od 9 i 11 godina, ide nam dobro kao paru, nije nam neophodno da budemo venčani - rekao je Pike u intervjuu koji je imao sa Gerijem Neviljom u programu "Overlap" u maju ove godine.

Njihova ljubavna priča ipak se neočekivano završila 4. juna kada su pevačica i fudbaler objavili poruku u kojoj su u svega dvadesetak reči saopštili da je njihova veza gotova:

- Žao nam je što potvrđujemo da se rastajemo. Za dobrobit naše dece, koja su naš glavni prioritet, molimo da poštujete njihovu privatnost. Hvala vam na razumevanju.

(Kurir.rs/A.G.)

Bonus video:

23:21

KO SAM JA: Vanja Camović, Kurir TV lice

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja