POSLE SUĐENJA DECENIJE, RUŽE CVETAJU I KAMILI VASKEZ: Advokaticu Džonija Depa očekuje neverovatna stvar, a sve zbog glumca!
Foto: BRENDAN SMIALOWSKI / AFP / Profimedia

nappreduje

POSLE SUĐENJA DECENIJE, RUŽE CVETAJU I KAMILI VASKEZ: Advokaticu Džonija Depa očekuje neverovatna stvar, a sve zbog glumca!

Pop kultura -

Kamila Vaskez (37), advokatica koja je zastupala Džonija Depa (58) u suđenju za klevetu protiv Amber Herd (36), unapređena je u partnera u advokatskoj firmi "Brown Rudnick".

- Istorisjki gledano, ovu smo objavu rezervisali za kraj naše fiskalne godine. Ali Kamilin nastup tokom suđenja Džoniju Depu dokazao je svetu da je spremna da preduzme sledeći korak sada - stoji u saopštenju firme "Brown Rudnick".

Kamila se u suđenju istakla svojim stilom ispitivanja, ponekad suzdržanim, a ponekad agresivnim. Vodila je Depa kroz njegovo svedočenje protiv bivše supruge u Virdžiniji.

Dok je Amber svedočila u poslednjim danima suđenja, Kamila je u više navrata zasipala pitanjima koja sugerišu da je lažljivica i da je izmislila scenarije u kojima ju je Dep napao. A u završnoj reči, Kamila je sugerisala da je Amber oklevetala Depa i poručila porotnicima da joj ne veruju.

Džoni Dep
foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

"Ključ pobede bio je fokusiranje na činjenice i dokaze je Džonijeva prilika da prvi put govori istinu. Svako postavljeno pitanje bilo je povezano s nečim što je rekla ranije. Verujemo da dokazi govore sami za sebe, porota je donela jednoglasnu odluku na temelju tih činjenica", rekla je za GMA.

Porast njenog statusa u advokatskoj kancelariji dobila je jer su brojne firme i agencije visokog profila izrazile zainteresovanost za Kamilu.

Džoni Dep
foto: Profimedia

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:09

Proleće u Kini

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track