DŽONI DEP ĆE OPROSTITI AMBER HERD ODŠTETU OD 8 MILIONA?! Oglasili se glumčevi advokati i nagovestili potpuni PREOKRET! (VIDEO)
Foto: Shawn THEW / AFP / Profimedia

NEKE OVO I NE BI IZNENADILO

DŽONI DEP ĆE OPROSTITI AMBER HERD ODŠTETU OD 8 MILIONA?! Oglasili se glumčevi advokati i nagovestili potpuni PREOKRET! (VIDEO)

Pop kultura -

Advokati Džonija Depa nagovestili su da bi glumac mogao da se odrekne odštete od 8 miliona dolara koju bi mu trebalo da mu isplati bivša supruga, Amber Herd, nakon poraza na suđenju - sada kada mu je vraćena reputacija.

Depovi advokati pojavili su se u nekoliko emisija kako bi negirali tvrdnje Amber Herd da je suđenje bilo nepravedno.

Kamila Vaskez i Bendžamin Ču pojavili su se u emisiji "Today", "Good Morning America", a zatim na mreži "Law and Crime", koja je pratila suđenje bez prekida.

Ispričali su kako je Džoni srećan što je pobedio i da se "nije ovako nasmejao šest godina" - od kada su počeli njegovi problemi s Herd.

Takođe su osudili glumičinu tvrdnju da je izgubila suđenje jer je on moćniji i popularniji od nje, rekavši da je potpuno netačno da su društvene mreže igrale ulogu i tvrdeći da se poroti jednostavno nije svidela jer ona - za razliku od Džonija - "nije preuzela odgovornost ni za šta."

Par advokata je tada sugerisao da bi glumac čak mogao da se odrekne odštete od 8 miliona dolara koju je sud naložio Amber da mu isplati. Njeni advokati su rekli da ona to ne može da priušti i juče su otkrili planove za podnošenje žalbe.

Džoni Dep
foto: Profimedia

Na pitanje hoće li se odreći presude ili ne, Depovi advokati su rekli: "Ovde se nikada nije radilo o novcu za gospodina Depa. Radilo se o vraćanju njegove reputacije i on je to učinio."

"Moj osećaj je da je sve ovo imalo mnogo veze s odgovornošću. Džoni je imao svoje probleme, bio je vrlo iskren u vezi sa svojim problemima s alkoholom i drogom, bio je iskren u vezi s nekim nesrećnim tekstovima koje je napisao, i mislim da je to bio oštar kontrast s Amber Herd, koja nije izgledala tako ili je barem porota možda shvatila da ona ni za šta nije snosila odgovornost", rekao je Ču.

Amber Herd
foto: Profimedia

"Ona je imala odgovor za sve i nije preuzimala odgovornost ni za šta. Mislim da je to napravilo razliku", dodao je.

Vaskez je pojasnila da je "ključ pobede bilo fokusiranje na činjenice i dokaze i Džonijevu priliku da prvi put kaže istinu".

"Presuda govori sama za sebe", zaključila je Vaskez za "Good Morning America".

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:57

SUĐENJE DECENIJE JE ZAVRŠENO! Džoni Dep izdominirao i dobija 15.000.000 $ zbog KLEVETE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track