STRAVIČNI DETALJI SMRTI RUSKE MANEKENKE KOJA JE PALA S BALKONA TOKOM ORGIJA: Evo šta se dešavalo iza zatvorenih vrata!
Foto: Profimedia

PALA S OSMOG SPRATA

STRAVIČNI DETALJI SMRTI RUSKE MANEKENKE KOJA JE PALA S BALKONA TOKOM ORGIJA: Evo šta se dešavalo iza zatvorenih vrata!

Pop kultura -

Tajlandska policija sumnja da je 37-godišnja ruska manekenka Evgenija Smirnova, koja je pala s visine od 25 metara s balkona na osmom spratu u odmaralištu Patong na ostrvu Puket, možda bila gurnuta.

Na takav crni scenario upućuju dokazi - naime, u njenoj ruci istražitelji su pronašli gomilu kose. Atraktivna brineta prilikom pada slomila je nogu i zadobila smrtonosne povrede glave, prenosi Daily Mail. Lokalne vlasti sprovode forenzičku analizu uzorka kose kako bi se utvrdilo koga je Smirnova možda zgrabila dok je padala.

Evgenija Smirnova
foto: Profimedia

Inače, Evgenija je sve do smrti na više profila na društvenim mrežama pod različitim imenima redovno prenosila sadržaje uživo na veb stranici za odrasle. Poreklom je iz Nižnjeg Novgoroda, ali živela je u Moskvi. Na Puket je stigla 25. maja, a njeno beživotno telo pronađeno je u utorak u ranim jutarnjim satima.

Nakon njene smrti, privedeni su Ruskinja Natalija Kosenkova, kao i Amerikanac Džamal Anton Smit i Jordanac Ahmad Radi Mustafa Alatom. Prema pisanju Bangkok Posta, sumnja se da je pomenuti trojac prisustvovao razuzdanoj zabavi prepunoj seksa, droge i alkohola u kompleksu u Patongu, u kome je Smirnova poginula.

Evgenija Smirnova
foto: Not supplied / WillWest News / Profimedia

Jordanac je uhapšen dok je, nakon nakon Evgenijine smrti, pokušavao da se ukrca na let iz Tajlanda, što dodatno podgreva sumnje da nije reč o samoubistvu ili nesrećnom slučaju. Kosenkova, inače manekenka i di-džej, koja je radila i kao stomatološka asistentkinja, u međuvremenu je puštena na slobodu i tvrdi kako je pogibija njene sunarodnice nesrećan slučaj.

- Mi nismo krivi. To nije bilo ubistvo. Smirnovu sam upoznala tek u noći incidenta i nije istina da je zabava na kojoj smo bili uključivala seks i drogu. Evgenija se samo pojavila na žurci, dovela je i svog prijatelja (Ahmada Mustafu Alatoma), koji se ponašao nedolično. Mogu samo da kažem da smo se moj prijatelj (Džamal Anton Smit), koga poznajem jako dugo, ponašali dostojanstveno i pristojno. Policija nam veruje. Ja sam ovde samo obična turistkinja, a ta zabava - pa to je bio samo redovni "festival pića", ovde neko umire svaki dan - izjavila je, iako je tajlandska policija nakon tragedije izvestila kako su u penthausu pronašli omote kondoma i kanabis.

Evgenija Smirnova
foto: Profimedia

Što se tiče samog slučaja, vlasti trenutno razmatraju tri teorije - u igri su nesreća, samoubistvo ili ubistvo.

- Možda je žena slučajno pala s balkona, ali moglo bi da se radi i o ubistvu koje je bilo rezultat svađe. Ispitujemo sve uključene osobe, a kosa u Evgenijinoj ruci proći će DNK testiranje kako bi se utvrdilo kome je pripadala - rekao je naćelnik policije Čomphunuh Anantajakun.

(Kurir.rs)

Bonus video:

03:25

BILA JE VELIKA ČAST! Bivša manekenka i voditeljka Kurir televizije prošetala pistom u kreacijama Mirjane Marić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track