GAZI 6. DECENIJU I IZAŠLA NA CRTU MNOGO MLAĐIM DEVOJKAMA: Ona odbija da ostari, a ove fotke su dokaz jer je izgledom IZDOMINIRALA!
Foto: Profimedia

opasna

GAZI 6. DECENIJU I IZAŠLA NA CRTU MNOGO MLAĐIM DEVOJKAMA: Ona odbija da ostari, a ove fotke su dokaz jer je izgledom IZDOMINIRALA!

Pop kultura -

Sinoć su na Trajbeka filmskom festivalu, na premijeri Netfliksovog dokumentarca "Halftime" (Poluvreme) o karijeri Dženifer Lopez (52), sve oči bile uprte na latino divu.

Dženifer Lopez
foto: Profimedia

Dženifer je za ovu priliku odabrala odvažnu crnu baršunastu haljinu s potpisom Toma Forda, koja je malo toga ostavljala mašti. Kreacija je otkrivala njen bujni dekolte i isklesani stomak, te naglasila njezinu ženstvenu figuru i struk. Takođe, kroz prozirne delove videli su se njeni bokovi i noge.

Dženifer je puna samopouzdanja pozirala fotografima na crvenom tepihu, a zatim se okrenula i mahnula okupljenima, stavljajući u prvi plan svoju slavnu zaobljenu pozadinu.

Naslov njenog nadolazećeg dokumentarca "Halftime" označava njen ulazak u pedesete, kao i nastup sa Šakirom na poluvremenu Super Boula.

Dženifer Lopez
foto: Profimedia

Film će se prvenstveno baviti profesionalnim životom Dženifer, ali obuhvatiće i privatne trenutke, poput odnosa s njenom decom, blizancima Maksom i Emom (14).

Inače, po stranim medijima je godinama kružila priča da je Dženifer svoju zadnjicu osigurala na 27 miliona dolara. Dakle, ako se nešto bude dogodilo njenoj pozadini, pomenuta suma odlazi na pevačicin račun.

Džej Lo je bila jedna od prvih zvezda koje su osigurale neki deo svog tela. Rijana je noge osigurala na milion dolara, Džulija Roberts osmeh na 30 miliona dolara, a Maraja Keri svoje noge na neverovatnih milijardu dolara.

Dženifer Lopez
foto: Printscreen/Instagram

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:21

Policija odlazi iz redakcije Kurira

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track