TIKTOKER PRONAĐEN MRTAV NA PARKINGU TRŽNOG CENTRA: Samo par sati PRE SMRTI objavio snimak o UMIRANJU! Imao je samo 19 godina!
Foto: Printskrin/Instagram

BORIO SE S OVISNOŠĆU

TIKTOKER PRONAĐEN MRTAV NA PARKINGU TRŽNOG CENTRA: Samo par sati PRE SMRTI objavio snimak o UMIRANJU! Imao je samo 19 godina!

Pop kultura -

Zvezda TikToka, Kuper Norijega, pronađen je mrtav na parkingu u Los Anđelesu. Imao je samo 19 godina i bio je veoma popularan na ovoj platformi, gde je imao 1,77 miliona pratilaca.

Policija je u četvrtak primila hitan poziv od nepoznate osobe koja je rekla da influenser ne reaguje. Samo nekoliko sati pre smrti preminuli je objavio snimak sebe kako leži na krevetu, a napisao je: "Ko bi drugi pomislio da će umreti mlad...".

Uzrok smrti tinejdžera nije poznat i u toku je policijska istraga, a izvori su navodno rekli da nije imao znakove traume ni nasilja na telu, te da nije pronađen u automobilu, piše TMZ.

Njegove objave bile su uglavnom o modi, skejtbordu, njegovim vlogovima... Na Instagramu ga je pratilo 427.000 ljudi.

Govorio je o tome da mu je san da otvori ustanovu za rehabilitaciju, kako bi svi oni koji su se kao i on borili sa zavisnošću, imali gde da se leče.

"Borim se sa zavisnošću od svoje devete godine, možda mislite da je to ludo, ali to je moj život. Želeo bih da iskoristim uticaj koji imam da stvorim prostor u kojem će se širiti svest i normalno pričati o mentalnim bolestima. Jedna od mnogih stvari koje sam naučio dok sam se borio sa zavisnošću je da će vas okruženje negativnim ljudima samo odvući na dno", rekao je jednom prilikom.

(Kurir.rs/ Mondo)

Bonus video:

00:42

Poznati influenser IMITACIJOM učesnice rijalitija ZAPALIO INSTAGRAM!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja