INCIDENT NA AERODROMU U BUGARSKOJ: Naomi Kembel doživela NEPRIJATNOST po sletanju! Morala na detaljan pregled! Manekenka POBESNELA
Foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

SMATRA DA JE DISKRIMINISANA

INCIDENT NA AERODROMU U BUGARSKOJ: Naomi Kembel doživela NEPRIJATNOST po sletanju! Morala na detaljan pregled! Manekenka POBESNELA

Pop kultura -

Naomi Kembel, nekad najplaćenija manekenka na svetu, doživela je nedavno neprijatno iskustvo na aerodromu u Bugarskoj nakon što ju je zaposleni zamolio da ode na stranu kako bi je posebno pregledao, piše Daily Mail.

U bugarsku prestonicu Sofiju doputovala je zbog modnog događaja, a ona smatra da su je izdvojili od drugih putnika zbog boje kože.

Daily Mail citira izvor koji tvrdi da je Naomi bila jako uznemirena 19. maja, kada je došlo do incidenta. Navode kako se ne zna da li je osoblje koje je tražilo posebnu pretragu njenih stvari zaposleno na aerodromu ili radi za privatnu firmu.

Naomi Kembel
foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Kembel je kasnije viđena kako izlazi s aerodroma sa šeširom na glavi držeći torbu u ruci pre nego što su je automobilom odvezli do luksuznog hotela u gradu.

U Sofiji je bila tri dana, a nakon obavljenog zadatka vratila se kući.

- Jako se iznervirala. Ceo incident ju je jako uznemirio. Radovala se uzbudljivom snimanju u Sofiji, ali nemili događaj zasenio je taj posao - rekao je njen prijatelj.

Manekenka smatra da je reč o rasnoj diskriminaciji, prenosi Daily Mail.

Naomi Kembel
foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

U julu 2020. godine bliski prijatelj Naomi Kembel, urednik Vogue-a, Edvard Eninful, tvrdi da je bio rasno diskriminisan kada je stigao u kancelarije prestižnog modnog časopisa u Londonu.

Dok je ulazio u poslovnu zgradu radnik obezbeđenja mu je rekao da bi bilo bolje da koristi prostor za utovar.

Prisetivši se neprijatnog iskustva o kome je pisao na društvenim mrežama, rekao je da je izdavačka kuća Condé Nast, koja je vlasnik britanskog Vogue-a, brzo reagovala i odmah dala otkaz pomenutom radniku obezbeđenja.

Naomi Kembel
foto: Profimedia

Naomi Kembel je već imala neprijatno iskustvo, i to na aerodromu Heathrow.

Ispraćena je s aerodroma u lisicama nakon burne svađe s policijom. Tada je kružila verzija priče kako se manekenka razljutila kada joj je član kabinskog osoblja rekao da njena torba nije ubačena u avion jer je bila preteška.

Daily Mail kontaktirao je aerodrom u Sofiji, ali nisu dobili odgovor na upite o incidentu.

(Kurir.rs)

Bonus video:

03:25

BILA JE VELIKA ČAST! Bivša manekenka i voditeljka Kurir televizije prošetala pistom u kreacijama Mirjane Marić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track