NETFLIX PRETVARA SQUID GAME U NAJVEĆI RIJALITI U ISTORIJI: 456 takmičara boriće se za MILIONE, a učesnici su iz svih krajeva sveta
Foto: Profimedia

NAJAVLJUJU SPEKTAKL

NETFLIX PRETVARA SQUID GAME U NAJVEĆI RIJALITI U ISTORIJI: 456 takmičara boriće se za MILIONE, a učesnici su iz svih krajeva sveta

Pop kultura -

Netflix pretvara "Squid Game" u stvarnost u novom takmičarskom šou programu baziranom na hit seriji.

U šouu pod nazivom "Squid Game: The Challenge" boriće se 456 igrača za 4.56 miliona dolara, što je najveća paušalna novčana nagrada u istoriji rijalitija, piše Ladbible. Šou će imati 10 epizoda, tokom kojih će se najviše takmičara u istoriji rijalitija boriti za veliku nagradu, a na njihovu sreću, za razliku od južnokorejske serije, takmičari koji ne uspeju u izazovima ipak neće biti pogubljeni.

Squid game
foto: Printscreen Youtube

"Netflix oživljava globalni fenomen 'Squid Game' s najvećim rijaliti šouom ikada, 'Squid Game: The Challenge'. S najviše takmičara i najvećom paušalnom novčanom nagradom u istoriji rijaliti televizije, 456 pravih igrača ući će u igru ​​u potrazi za nagradom od 4.56 miliona dolara, koja će im promeniti život", rekli su iz striming giganta.

"Dok se takmiče kroz niz igara inspirisanih originalnom serijom, uz iznenađujuće nove dodatke, njihove strategije, savezi i karakter biće stavljeni na iskušenje dok konkurenti bivaju eliminisani oko njih. Ulozi su visoki, ali u ovoj igri najgora sudbina je otići kući praznih ruku", dodali su.

Squid game
foto: Printscreen Youtube

"Squid Game: The Challenge" snimaće se u Velikoj Britaniji, a Netflix traži kandidate koji govore engleski s bilo kojeg mesta na svetu.

"'Squid Game' je osvojio svet zadivljujućom pričom reditelja Hvana. Zahvalni smo na njegovoj podršci dok pretvaramo izmišljeni svet u stvarnost u ovom velikom takmičenju i društvenom eksperimentu", rekao je Brendon Rieg, potpredsednik Netfliksovog odeljenja za neskriptirane i dokumentarne serije.

Distopijska drama, koju je napisao i režirao Hvan Don Hok, prati očajne ljude koji su pozvani da učestvuju u misterioznoj i brutalnoj seriji igara za ogroman novac. Serija je na Netfliksu debitovala u septembru, te je ubrzo postala najgledanija serija u istoriji striming platforme.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:22

MORALA SAM DA PONAVLJAM SCENU ZBOG KOJA! Glumica otkrila šta se dešavalo iza kadra serije Crna svadba

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track