ILI NOSI PREZERVATIVE ILI IDI NA VAZEKTOMIJU: Muž rijaliti zvezde OPET NAPRAVIO DETE drugoj ženi! Ona mu besno OVO poručila!
Foto: Profimedia

VEĆ MU JE JEDNOM OPROSTILA

ILI NOSI PREZERVATIVE ILI IDI NA VAZEKTOMIJU: Muž rijaliti zvezde OPET NAPRAVIO DETE drugoj ženi! Ona mu besno OVO poručila!

Pop kultura -

Rijaliti zvezda Kloi Kardašijan saznala je da ju je njen, sada već bivši dečko, Tristan Tompson ponovo prevario kada je to njena sestra Kim Kardašijan otkrila u medijima početkom decembra prošle godine, prenosi Daily Mail.

Naime, profesionalni košarkaš nije odgovarao ni na poruke ni na pozive Kloi i Kim, a bivša partnerka sada mu je jasno dala do znanja da je među njima zauvek gotovo. Kloi, koja je bila u vezi s Tompsonom od 2016, čak je počela i da pakuje njegovu odeću.

Kloi Kardašijan, Tristan Tompson
foto: Profimedia

Deseta i poslednja epizoda prve sezone njihovog šoua, prikladno nazvana "Dosta je", počinje upravo scenom u kojoj Kloi i Kim razgovaraju o Tompsonovoj prevari. Naime, košarkaš je upoznao ličnu trenerku Marali Nikols nakon svoje rođendanske proslave povodom 30. rođendana, koju mu je Kloi priredila, pre nego što je on odleteo u Hjuston kako bi zaigrao sa Sakramento Kingsima.

- Kada neko povredi nekoga koga voliš, postaneš zaštitnički nastrojen. Srce mi se slama zbog Kloi jer znam da se ona stvarno trudila i znam da se on stvarno trudio, a onda se ovo dogodi, koji k*** - govori ljutito Kim.

Kloi Kardašijan, Tristan Tompson
foto: Profimedia

U međuvremenu je Kloi, koja s Tompsonom ima četverogodišnju ćerku Tru, nazvala bivšeg partnera i pitala ga šta ima da kaže, na šta je on pokušavao da se izjasni. Međutim, Kloi navodi da nema puno o čemu tu da se priča.

Kim naglašava koliko je tužno što je Tompson počeo da ide na terapije i radi na sebi, ali svejedno radi istu stvar.

Kloi Kardašijan, Tristan Tompson
foto: Profimedia

- Ili koristi prezervative, ili idi na vazektomiju ili prestani da spavaš s nepoznatim ženama koje upoznaš u drugim državama - besno govori Kloi.

Kim dodaje kako je ova situacija, iako je bila veliko razočarenje za Kloi, takođe možda i potreban trenutak koji će konačno rijaliti zvezdi sve razjasniti.

- Svako prođe određene lekcije u životu i ova ga je, nažalost, koštala porodice - govori Kim.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:11

KIM KARDAŠIJAN MORA DA PRESTANE: Pratioci zgroženi novim snimkom, da li je moguće da se u OVO UVUKLA?! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track