AMBER HERD FALSIFIKOVALA ZAPISE PSIHIJATRA O ZLOSTAVLJANJU DŽONIJA DEPA?! Opet je ceo svet napada, a tvrde da je OVO dokaz!
Foto: EPA/Evelyn Hockstein Pool, AP/Evelyn Hockstein

SKANDAL

AMBER HERD FALSIFIKOVALA ZAPISE PSIHIJATRA O ZLOSTAVLJANJU DŽONIJA DEPA?! Opet je ceo svet napada, a tvrde da je OVO dokaz!

Pop kultura -

Glumica Amber Herd ne odustaje od pokušaja da dokaže svoju nevinost protiv bivšeg supruga Džonija Depa, a uoči ekskluzivnog intervjua sa Savanom Gutri koji se emitovao u petak u Dejtlajnu, 20-minutna ispovest otkriva da je Herd NBC-ju dala brojne beleške koje je njen terapeut vodio tokom njihovih seansi, a Gutri otkriva da su one sadržale nekoliko opisa nasilja s kojim se glumica navodno suočavala.

- Postoji registrator u kojem su godinama vredno prikupljane beleške još od 2011. godine, a u kojem sam prijavila zlostavljanje svom lekaru - rekla je Herd. Prikazani dokumenti oslikavaju jedan slučaj iz 2012. u kojem ju je Dep navodno "udario, bacio na zid i pretio da će je ubiti".

Džoni Dep, Amber Herd
foto: ELIZABETH FRANTZ / AFP / Profimedia, Profimedia

Osam meseci nakon toga Dep joj je navodno "pocepao spavaćicu i bacio je na krevet", a 2013. ju je navodno "nasilno priljubio uza zid i pretio da će je ubiti". U međuvremenu, kao odgovor na glumičin intervju za NBC, Depov potparol je rekao da glumac jednostavno želi "samo da nastavi dalje" nakon što je dobio slučaj.

- Dok Džoni želi da nastavi dalje sa svojim životom, žalosno je što se optužena i njen tim vraćaju ponavljanju, osmišljavanju i ponovnom procesuiranju stvari o kojima je već odlučio sud, o kojoj je jednoglasno i nedvosmisleno odlučila porota u Depovu korist - rekao je potparol, a prenosi New York Post.

Amber Herd
foto: Pool Feed / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Njena tvrdnja izazvala je i brojne reakcije na društvenim mrežama, a većina komentatora ne veruje glumici i smatra da je glumica beleške sama napisala jer su napisane rukopisom koji jako liči na njen.

- Jesam li ja jedina koja vidi izuzetno sličan rukopis u ova dva primera? S leve strane je pismo koje je Amber napisala Džoniju Depu, a desno su "beleške terapeuta" - napisala je jedna komentatorka na Tviteru.

- Sumnjive sličnosti između rukopisa Amber Herd i beleški njenog "terapeuta". Obratite posebnu pažnju na način na koji se pišu 'e', 'f' i 'th' - napisala je druga.

- Možemo li pozvati stručnjaka za rukopis da potvrdi da je Amber Herd sama napisala ovo s*anje - rekao je treći.

Podsetimo, početkom meseca objavljeno je da je Džoni Dep dobio tužbu za klevetu protiv Amber Herd, koja je tvrdila da ju je Dep fizički i seksualno napao u više navrata. Porota je presudila da Herd mora da isplati odštetu od 15 miliona dolara zbog teksta koji je objavljen u "Vašington Postu".

Kurir.rs

Bonus video:

02:36

ON JE MOJ ŠEF! Tina Ivanović je već 26 godina sa Zvezdanom, a ono što je uradio za nju bi RETKO KOJI MUŠKARAC DANAS UČINIO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track