PROGOVORILA ŽENA KOJU JE CEO SVET MRZEO ZBOG PRINCEZE DAJANE: Evo šta kaže o skandalima i princu! I dan-danas rade JEDNU STVAR
Foto: i-Images / Eyevine / Profimedia

KAŽE DA NIJE LAKO

PROGOVORILA ŽENA KOJU JE CEO SVET MRZEO ZBOG PRINCEZE DAJANE: Evo šta kaže o skandalima i princu! I dan-danas rade JEDNU STVAR

Pop kultura -

Vojvotkinja od Kornvela, Kamila Parker Bouls, dotakla se raznoraznih tema u novom intervjuu za britanski Vogue, mada je akcenat je ipak bio na njenom braku s princom Čarlsom.

Kada je reč o princu Čarlsu, kao i godinama skandala i tračeva oko njihove romanse, koja je započela još u 90-im godinama dok je njegova bivša supruga, princeza Dajana, bila živa, vojvotkinja od Kornvela kaže kako ništa od toga nije bilo lako proživljavati.

Kamila Parker, Lejdi Dajana
foto: Profimedia/AP

- Bila sam pod prismotrom dugo vremena i jednostavno sam morala da pronađem način kako živeti s tim. Niko ne voli da ga stalno posmatraju i kritikuju, ali mislim da sam se na kraju nekako uzdigla iznad toga i nastavila da živim svojim životom.

Kamila se takođe osvrnula na to kako ona i princ Čarls održavaju odnos danas, pogotovo jer se čini da su zauzetiji nego ikada pre.

0649499016, Kamila Parker, princ Čarls
foto: i-Images / Eyevine / Profimedia

- Uvek se trudimo da se vidimo tokom dana. Svakog dana sednemo zajedno i popijemo šoljicu čaja dok razgovaramo o svom danu. Imamo svoj trenutak - ističe Kamila, dodajući kako nekada sede u različitim uglovima iste sobe i uživaju u čitanju knjiga.

O njihovoj aferi u 90-im nije se mnogo raspravljalo, ali tvrdi se kako je vojvotkinja kroz godine stekla mnoge simpatije od strane šire javnosti, a sada se već i smatra legitimnom budućom kraljicom, naravno, nakon sadašnje kraljice Elizabete II.

Princ Čarls, Kamila Parker
foto: AP/Ramon Espinosa

Vojvotkinja od Kornvela ove godine puni 75 godina i zvuči spremno za sledeće životno poglavlje.

(Kurir.rs)

Bonus video:

07:18

PRVA BEBA KOJU JE ENGLESKA KRALJICA DRŽALA BIO JE ALEKSANDAR KARAĐORĐEVIĆ Ambasadorka Joksimović otkrila NEVEROVATNE NEPOZNANICE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track