ROKER CELOM SVETU POKAZAO ČIPKANE TANGICE KARDAŠIJANKE! Najkontroverzniji par otišao korak dalje, a tek šta piše na gaćicama! FOTO
Foto: Profimedia

uf

ROKER CELOM SVETU POKAZAO ČIPKANE TANGICE KARDAŠIJANKE! Najkontroverzniji par otišao korak dalje, a tek šta piše na gaćicama! FOTO

Pop kultura -

Starleta Kortni Kardašijan se udala krajem maja u Italiji za svog izabranika, bubnjara Travisa Barkera. Oni su celu Italiju digli na noge zbog svog venčanja, koje su obavili 3 puta, pokazivali intimu ne birajući vreme i mesto.

Ovog puta je bubnjar pank-pop grupa Blink-182 na svom Instagram storiju okačio donji veš svoje drage na kom piše njegovo ime.

Travis Barker, Kortni Kardašijan
foto: Printscreen/Instagram

U pitanju su čipkaste gaćice sa belim i bež cvetovima, a njegovo ime je izvezeno plavim koncem.

Komentari na mrežama su bili brutalni: "Prejadno", "Koga ovo zanima", "Bizarno", "Preterali su", "Travis Barker je strejt Džefri Star", pa se može zaključiti da ljudima nije baš stalo da gledaju donji veš starlete.

Da podsetimo, ovo nije prvi put da slavni par deli i previše sa publikom. Travis je pre nekoliko meseci podeli fotku na kojoj liže stopala svoje tadašnje verenice, a i ta fotka nije dobro prošla. Fanovi su ga optužili da na oči celog sveta promoviše svoj "fut fetiš".

Kortni Kardašijan, Travis Barker
foto: Profimedia

Ova pomalo biznarna fotografija prikupila preko 600.000 lajkova, istovremeno je pokrenula i lavinu zluradih opaski. Naime, publika zamera slavnom paru da preteruju u javnim izlivima nežnosti i da su već odavno prešli granicu dobrog ukusa. Gotovo da nema fotografije, bilo one na Instagramu, bilo paparaco, na kojoj se najstarija Kardašijanka i Trevis ne grle ne ljube ili ne razmenjuju strasne dodire.

"Sve ovo mogu da rade u svoja četiri zida, ali to nije opcija, oni žude za tim da ih svi vide", "Ovo je odvratno", "Sve što rade počinje da liči na marketinši trik, a ne pravu ljubav", "Pa, bilo je i više nego dovoljno "Kortni-Travis" maženja u javnosti", "Postaju sve grozniji iz dana u dan", "Imaju li granicu ovo dvoje?", "Oboje su toliko odbojni", "Drago mi je da su srećni, ali definitivno treba da porade na privatnosti", "Nek digne ruku svako kome je muka od ovo dvoje", samo su neki u nizu komentara.

Kortni Kardašijan, Travis Barker
foto: Profimedia

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

02:55

Francuski glumac progovorio na srpskom jeziku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track