KARDAŠIJANKA VEĆ PREBOLELA ŠTO JE NJEN VERENIK NAPRAVIO DETE DRUGOJ?! Viđa se s misterioznim muškarcem, a evo ko ih je upoznao
Foto: Profimedia

NIJE KOŠARKAŠ

KARDAŠIJANKA VEĆ PREBOLELA ŠTO JE NJEN VERENIK NAPRAVIO DETE DRUGOJ?! Viđa se s misterioznim muškarcem, a evo ko ih je upoznao

Pop kultura -

Rijaliti zvezda Kloi Kardašijan navodno je pronašla novog partnera nakon što je doživela ljubavne šokove sa svojim bivšim partnerom, Tristanom Tompsonom, navodi People. Izvor je otkrio za People da je veza tek na početku, ali da se Kloi oseća odlično sa svojim novim tajanstvenim muškarcem.

Naime, Kim Kardašijan je upoznala Kloi s njenim sadašnjim partnerom, privatnim ulagačem u kapital, na jednoj večeri pre nekoliko nedelja.

Kloi Kardašijan, Tristan Tompson
foto: Profimedia

Kako govori izvor, Kloi je u subotu prisustvovala porodičnom ručku s bivšim partnerom, Tristanom Tompsonom, koji ju je prevario, nakon plesnog recitala njihove četvorogodišnje ćerke Tru. Međutim, bivši par razgovara samo kada je reč o njihovom detetu.

Slavna članica Kardašijan klana demantovala je glasine da izlazi s još jednim NBA igračem, te je na Instagramu komentarisala da to definitivno nije istina, dodajući da se ne viđa ni sa kim, te da je srećna i isključivo fokusirana na svoju ćerku i sebe.

Njena izjava usledila je nakon što je lični trener Marali Nikols tužila Tompsona jer nije hteo da joj plaća alimentaciju. Oni su mesecima bili u seksualnoj vezi, a na kraju su dobili i sina Tea.

Izvor za People kasnije je otkrio da je njegovo neversvo dotuklo Kloi, te da više nikada neće biti s njim.

Drama o prevari odigrala se i u nedavno emitovanom finalu rijaliti šoua "The Kardashians", kada je Kloi komentarisala celu situaciju.

- Nije lako, ali mislim da je to takođe vrsta terapije u isto vreme - rekla je.

- Volim da vidim kako ostatak moje porodice reaguje na stvari i kako se svi zajedno okupljamo u teškim situacijama - zaključuje Kloi.

(Kurir.rs)

Bonus video:

08:00

SVAKI 4 BRAK U SRBIJI ZAVRŠI SE RAZVODOM, PREVARA GLAVNI UZROK: Stručnjak objasnio kako vara žena, a kako muškarac RAZLIKA OGROMNA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track