HOLIVUDSKA ZVEZDA SRPSKOG POREKLA POSTALA MAJKA! Glumica krila da je dobila dete, ali odala je jedna EMOTIVNA REČENICA! (FOTO)
Foto: Profimedia

lepe vesti

HOLIVUDSKA ZVEZDA SRPSKOG POREKLA POSTALA MAJKA! Glumica krila da je dobila dete, ali odala je jedna EMOTIVNA REČENICA! (FOTO)

Pop kultura -

Glumica Stana Katić, zvezda serije "Kasl" (Castle) je postala majka, a to je obelodanila na neobičan način.

Ova Kanađanka srpskih korena je svom suprugu, Krisu Brkljaču čestitiala Dan očeva (koji se u Severnoj Americi obeležava 19. juna) na Instagramu.

- Srećan Dan očeva svim tatama, ali najsrećniji želim svojoj ljubavi. Najbolja odluka koju sam ikada donela je da udružimo snage i budemo zajedno. Volimo te i srećni smo što možemo da delimo ovaj život zajedno - napisala je gluimica uz hešteg blagoslovena.

Stanin portparol je potvrdio ovu informaciju za US Weekly.

- Dobili su bebu zimus i od tada su se ušuškali i uživaju kao porodica - rekao je.

Glumica je "nestala" sa društvenih mreža, odnosno objavila je da se povlači i uzima pauzu od svega oktobra 2021. godine, ali je post za Dan očeva verovatno označio njen povratak na Internet.

Stana se udala za svog partnera 2015. godine, posle nekoliko godina zabavljanja, ali ona svoj privatnin život ljubomorno čuva, pa nema mnogo detalja o njihovoj vezi. Inače, oni su se venčali manastiru u Dalmaciji, a to se poklopilo sa njenim venčanjem u seriji "Kasl" sa Ričardom, kog je glumio Nejtan Filion.

Stana Katić, Kustendorf, Mećavnik, festival filma
foto: Ana Paunković

Ova krimi serija je trajala od 2009. do 2016. godine. Stana Katić je postala poznata upravo po njoj, a kada je dobila nagli otkaz, brojni fanovi su stali na njenu stranu. Naime, mnogi su tvrdili da je glumica izgubila ulogu u seriji zbog Nejtana jer je tenzija između njih bila prevelika, a televizijska mreža je tvrdila da je razlog njenog otkaz manjak novca. Ta odluka je skupo koštala produkciju jer je nedugo zatim, cela serija otkazana jer publika nije mogla da prihvati gubitak jednog od glavnih likova.

Stana je glumila u serijama "Sister Cities" i "Absentia". Ona je posetila je Srbiju nekoliko puta, a poslednji je bio kada je sahranjivala oca u Inđiji 2020. godine.

Stana Katić
foto: Privatna Arhiva

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

02:55

Francuski glumac progovorio na srpskom jeziku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track