ŠAKIRA UHVAĆENA PRVI PUT POSLE ŠOKANTNE FOTKE NJENOG BIVŠEG I MISTERIOZNE PLAVUŠE: Pevačica tužna i potištena, samo što ne zaplače
Foto: Profimedia

paparaco

ŠAKIRA UHVAĆENA PRVI PUT POSLE ŠOKANTNE FOTKE NJENOG BIVŠEG I MISTERIOZNE PLAVUŠE: Pevačica tužna i potištena, samo što ne zaplače

Pop kultura -

Saga pevačice Šakire i fudbalera Pikea se zahukatava, a kako u medije izlaze nove informacije koje bacaju svetlo na njihovu vezu koja je bila sve, samo ne idilična.

Šakira je uhvaćena u kolima ispred svoje kuće u Barseloni, a njen izraz lica je poprilično zabrinjavajuć pogotovo zbog novih vesti o neverstvu njenog, sada već bivšeg partnera.

Šakira
foto: Profimedia

Pike je uslikan sa nepoznatom plavušom. Naime, slavni fudbaler je snimljen kako se provodi u Stokholmu sa mladom plavokosom devojkom. Pike je tada nosio duksericu i kapuljaču na glavi, očigledno pokušavajući da se sakrije, ali je ipak uslikan oko ponoći na jednoj žurci. Spekuliše se da se radi o novoj devojci, odnosno da nije reč o devojci sa kojom ga je uhvatila Šakira.

Španska novinarka Silvija Taules je otkrila neke ključne elemente vezane za kolumbijsku pevačicu i španskog fudbalera na španskoj televizijskom stanici Tele 5's Salvame programme. Takođe je objasnila i da problemi para sežu najmanje do 2017. godine.

Otkriveno je i da se par svađao na ulici, urlajući jedno na drugo i da je Šakira završila sa povredom, koja ju je naterala da otkaže koncert i kasnije celu turneju jer je izgubila glas.

1 / 4 Foto: Profimedia

- Njihova veza se izlizala mnogo ranije nego što svi misle i duže nego što javnost zna - a zatim dodala da Pikeove prevare i partijanje nisu ništa novo.

- Pikeova slava, odnosno reputacija na sceni noćnog života i klubova je odavno poznata i to nije ništa novo - rekla je, a navela je ni da mu prevare nisu strane i da ova poslednja uopšte nije prva i da ih je bilo ranije.

Šakira
foto: Profimedia

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:55

Francuski glumac progovorio na srpskom jeziku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track