BIO BIH S NJOM U VEZI DA MI NIJE ĆERKA! Poznati obožavaju INCEST: Nema ništa prirodnije da te S*KSUALNO privlači sopstveno dete!
Foto: Profimedia

Da li je moguće?

BIO BIH S NJOM U VEZI DA MI NIJE ĆERKA! Poznati obožavaju INCEST: Nema ništa prirodnije da te S*KSUALNO privlači sopstveno dete!

Pop kultura -

Poznate ličnosti imaju svoje bubice kao i svaka druga osoba na ovom svetu, ipak njihove bubice mnogo su otvorenije i pod budnim okom javnosti, zbog čega se svako neuobičajno ponašanje vrlo brzo sazna i postane glavna tema ogovaranja u celom svetu.

Dok neki poznati konzumiraju previše alkohola i narkotika, neki vode normalne živote, a neki na javnim događajima ljube svoje krvne srodnike. Ove poznate ličnosti prešle su liniju koja se smatra incestom i tako su dospeli u centar skandala.

Anđelina Džoli i Džejms Hejven

Teško je zaboraviti scenu s jedne dodele Oskara na kojoj je Anđelina Džoli strastveno poljubila svog brata Džejmsa Hejvena, a zatim u govoru rekla da je 'tako zaljubljena' u njega. Džejms je pak u jednom intervjuu rekao da mu je teško da pronađe devojku upravo zbog Anđeline.

Anđelina Džoli, Džejms Haven
foto: Profimedia

- Ja sam perfekcionista. Osim toga, toliko sam blizak s Endži da imam osećaj da već postoji savršena žena u mom životu i nekom drugom je teško da dostigne taj nivo - rekao je.

Glasine da su njih dvoje bili u vezi nastavile su da kruže Holivudom, ipak, činjenica je da se Džejms i Anđelina više ne viđaju, iako razlog za njihov prestanak komunikacije javnosti još uvek nije poznat.

Vudi Alen i Sun Ji Previn

Slavni Vudi Alen približio se 35 godina mlađoj Sun-Ji dok je bio u vezi s Miom Farou koja je usvojila Sun-Ji nekoliko godina ranije.

Vudi Alen
foto: Profimedia

Da malo pojasnimo ovo, Vudi Alen nije usvojio Sun-Ji, ali s obzirom da njegova partnerka jeste, on je njoj bio praktično jedina očinska figura, a onda su započeli vezu i ceo svet je stao protiv njih stavljajući ih na stub srama. Za Sun-Ji i Alena je Mia našla obnažene fotografije svoje usvojene ćerke kod Alena. Ipak, skandal koji je izbio nije sprečio Alena i Sun-Ji da se venčaju 6 godina kasnije.

Donald i Ivanka Tramp

O odnosu Donalda Trampa i njegove ćerke Ivaanke dugo se šuška. Još pre nego što je postao američki predsednik, zapažene su njegove u najmanju ruku bizarne izjave o njoj.

Tako je jednom prilikom na pitanje šta je to omiljeno i njemu i njoj, Tramp je rekao:

- Rekao bih seks, ali mi napamet padaju i golf i nekretnine.

Donald Tramp
foto: Profimedia

Onje tada otkrio i da da Ivanka ima 'najbolje telo', pa mu samim tim ne bi smetalo da se ona slika za Plejboj.

- Mislim da ona ne bi na to pristala, ali zaista ima lepu figuru. Rekao sam da bih bio s njom u vezi da mi nije ćerka - komentarisao je tada Tramp, a nešto slično ponovio je i u drugoj prilici.

- Da, ona je zaista nešto posebno i uz to je lepotica. Da nisam srećno oženjen i da joj nisam, znate, otac... - rekao je aludirajući da bi zavodio Ivanku.

Stefani Sejmur i njeni sinovi

Bivši supermodel Stefani Sejmur pokazala je celom svetu da je veoma bliska sa svoja dva sina lada su se pojavile fotografije koja je sa njima snimila za Harper's Bazaar, a na kojima pozira odevena u izazovno donje rublje i namešta se u provokativne poze.

Stiven i Liv Tajler

Slično kao Anđelina Džoli i Džejms Hejven, Stiven i Liv Tajler, takođe, su više puta uhvaćeni kako razmenjuju poljupce na crvenom tepihu. Stiven se ponašao potpuno normalno kada je celom svetu objašnjavao da je potpuno očekivano da oca privlači njegova ćerka.

Stiven Tajler
foto: Profimedia

- Kako otac ne bi osećao privlačnost prema svojoj ćerki, posebnoako je ona stvorena od njega i žene koju je oženio. Osim ako se radi o baš ružnom muškarcu, otac će uvek osećati seksualnu privlačnost prema svojoj ćerki do nekog nivoa - rekao je slavni roker.

Rob Kardašijan i Kim Kardašijan

Kad su ga pitali u koga je bio zaljubljen kad je bio dete, Rob Kardašijan je priznao da su u pitanju bile Dženifer Lopez i njegova starija sestra Kim.

Bobi Kristina i Nik Gordon

Bobi Krisina, ćerka neprežaljene Vitni Hjuston, šokirala je javnost kad je otkrila da je u vezi sa usvojenim sinom svoje majke, Nikom Gordonom i da nameravaju da se venčaju.

Bobi Kristina
foto: Profimedia

Budući da su njih dvoje odrasli kao brat i sestra, iako nisu u krvnom srodstvu, njihova je veza izazvala negodovanje u porodici. Mnogi su ga i krivili za njenu tragičnu smrt. On je preminuo godinu dana nakon nje, od predoziranja narkoticima.

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:55

Francuski glumac progovorio na srpskom jeziku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track