MILIJADER I TAJKUN SE U 92. GODINI RAZVODI: Pukla tikva, brak sa bivšom manekenkom zbog kog ga je javnost OSUĐIVALA nije potrajao
Foto: Profimedia

kažu da je gotovo

MILIJADER I TAJKUN SE U 92. GODINI RAZVODI: Pukla tikva, brak sa bivšom manekenkom zbog kog ga je javnost OSUĐIVALA nije potrajao

Pop kultura -

Razvode se medijski mogul Rupert Merdok i manekenka Džeri Hol. To je preneo Njujork Tajms u sredu, pozivajući se na dva izvora bliska paru.

Rupert se sa Džeri Hol venčao na ceremoniji u centru Londona u martu 2016. godine.

Rupert Merdok, Džeri Hol
foto: Profimedia

Čelnik Foks korporacije i supermodel često su bili na meti tabloida, koji su pomno pratili njihovo venčanje u Spenser Hausu i svečanosti oko Merdokovog prošlogodišnjeg 90. rođendana u restoranu "Tavern on the Green" u Njujorku.

Ovaj četvrti razvod medijskog magnata verovatno neće uticati na vlasničku strukturu preduzeća u kojima ima udela, među kojima je "Fox Corp", matična firma "Fox News kanala" i "News Corp" koja je izdavač publikacije "Wall Street Journal", stoji u izveštaju.

Mnogi su se čudili kada su 65-godišnja bivša manekenka Džeri Hol i medijski mogul Rupert Merdok prvi put viđeni kao par u javnosti pre sedam godina.

Veridbu su objavili u januaru 2016. godine, a 25 godina razlike očito im nije bio problem. Par je tada odlučio da prkosi svim preprekama, pa tako i komentarima javnosti. Naime, mnogi su ih osuđivali i pričali da je Džeri sa njim samo zbog novca i nisu imali lepe reči za njih, a pogotovo nju.

Rupert Merdok, Džeri Hol
foto: Profimedia

Hol ima podužu istoriju slavnih ljubavnika i supruga, a Merdok je tek poslednji u nizu.

Najpoznatija od svih veza joj je ona s pevačem Roling Stnsa, Mikom Džegerom.

Rupert Merdok, Džeri Hol
foto: Profimedia

Džeri je kao zanosna lepotica osvojila Mikovo srce davne 1977. godine, a udala se za njega tek 1990. godine na Baliju. Devet godina kasnije brak im je proglašen nevažećim te su nakon toga odlučili da prekinu vezu, a razlog je navodno bila njegova nevera i afere s drugim ženama. No i ona je bila ta koja je varala, što je i sama jednom prilikom priznala. Naime, 1980. godine bila je s tada oženjenim američkim tajkunom Robertom Sangsterom, i to kako bi se osvetila Miku za jednu od prevara.

Posle Džegera Hol je ljubila suosnivača Majkrosofta Pola Alena. Paparaci su ih uhvatili na njegovoj jahti, no nakon dva meseca nisu hteli da potvrde da su ikada bili zajedno.

Godinu kasnije našla se u naručju filmskog producenta Džordža Vuda, koji je 11 godina mlađi od nje. Par je bio dve godine zajedno, a nakon toga Hol je išla od dečka do dečka, sve dok se nije ponovno skrasila s Merdokom.

Mik Džeger
foto: Profimedia

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:53

NAMA VIŠE ODGOVARA MAKRON! Stručnjaci o samitu EU: Neće biti lako ostvariti Evropsku političku zajednicu NEMAČKA JE NA TOM PUTU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track