IDEAL LEPOTE KOJI SE NAMEĆE JE NEREALAN, VARIRAM U KILOGRAMIMA, PA ŠTA! Slavna glumica PRKOSI ženskim okovima!(VIDEO)
Foto: Profimedia

sad je dosta

IDEAL LEPOTE KOJI SE NAMEĆE JE NEREALAN, VARIRAM U KILOGRAMIMA, PA ŠTA! Slavna glumica PRKOSI ženskim okovima!(VIDEO)

Pop kultura -

Ideal lepote koji se nameće na društvenim mrežama odavno je uzeo maha. Devojke su sve više nesigurne i pridaju preveliki značaj svom izgledu, garderobi, kosi, noktima, šminkanju i drugim spoljašnjim faktorima,a znato namnje svo intelektu, a najvažnije mentalnom zdravlju.

Selena Gomez
foto: Profimedia

Takozvani filteri su "osnovni" deo svake fotografije, a nametnuta očekivanja su jednostavno prevelika, a čak se i poznate ličnosti, prema rečima glumice i pevačice Selene Gomez, bore sa emocijama da se ne uklapaju u njih.

Dakle, Selena Gomez je progovorila o apsurdnim komenatrima koje dobija povodom svog izgleda, a kako prenosi "Bright Side", sve je počelo još 2015. godine.

Budući da je situacija izmakla kontroli odlučila je da počne da ide na terapiju kako bi se pobrinula za svoje psihičko stanje i od tada otvoreno govori o svojoj borbi sa lupusom i transplantacijom bubrega, koji su uticali na njeno zdravlje, izgled i težinu.

- Jako variram u težini - rekla je u jednom intervjuu 2020. godine i dodala da je morala da nauči da ima gustu kožu u prilično ranoj fazi svog života.

Selena Gomez
foto: Profimedia

Posle godina borbe, Selena je odlučila da se isključi sa društvenih mreža i to traje od 2017. godine.

- Srećnija sam, prisutnija sam, više se povezujem sa ljudima - rekla je 2019. godine, tokom intervjua u Kanu.

Naglasila je koliko su društveni mediji opasni i koliko mogu da budu zastrašujući.

U TikTok pričama, koje su podeljene na njenom najvećem Instagram nalogu obožavatelja, postoji video Selene koja je govorila o tome šta jede i kako ne mari za kilograme.

"Dakle, pokušavam da ostanem mršava, ali otišla sam do "Džeka u kutiji" i dobila sam 4 takosa, 3 rolnice sa jajima, kolutiće luka i začinjen sendvič sa piletinom. Ali iskreno, nije me briga za težinu... Savršena sam takva kakva jesam"

Selena moli svoje fanove da budu iskreni i da obrate pažnju na ono što im je važno u životu. Traži da se klone lažnih, nerealnih standarda i nametnutog imidža. Pa je tako naglasila da je ranjivost snaga, a ne slabost!

Kurir.rs / ŽenaBlic.rs

Bonus video:

00:42

Kina se zalaže za ukidanje patenata za vakcine protiv kovida

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track