DALA MU NEVINOST, A TO JU JE KOŠTAO BRAKA SA NJIM: Upoznala kralja popa kad je imala 14, a ZBOG ove njegove greške ga je VARALA!
Foto: Profimedia

Da li je moguće?

DALA MU NEVINOST, A TO JU JE KOŠTAO BRAKA SA NJIM: Upoznala kralja popa kad je imala 14, a ZBOG ove njegove greške ga je VARALA!

Pop kultura -

Ljubavna priča Prisile i Elvisa Prislija ponovo zaokupira pažnju javnosti i to zahvaljujući filmu "Elvis" Baza Lurmana koji je na nedavno održanom Filmskom festivalu u Kanu ispraćen ovacijama.

U biografskom ostvarenju glavne uloge igraju Ostin Batler koji tumači lik Elvisa Prislija i čuveni Tom Henks kome je pripala uloga menadžera slavnog muzičara i pukovnika Toma Parkera.

Prisila Prisli, Eli
foto: Profimedia

Film prikazuje komplikovan odnos Elvisa i čoveka koji je upravljao njegovom karijerom, a u središtu svega je ljubav muzičke legende i Prisile Prisli koja je prisustvovala kanskoj premijeri.

Ovaj par upoznao se kada je ona imala samo 14 godina, a posle svega 3 godine počeli su da žive zajedno. Kada je ona imala 22. doneli su odluku da stanu na ludi kamen. Iz tog braka dobili su ćerku Lisu Meri Prisli, koja je danas tekstopisac.

Brak Prisile i Elvisa koji je trajao od 1967. do 1973. bio je važna tema i njenih memoara u kojima je ona otkrila da je muž nikada nije video bez šminke, jer je stalno morala da ga prati i bude doterana.

Prisila Prisli, Elvis Prisli
foto: Profimedia

Navodno upravo taj njegov fetiš uticao je na njihove intimne odnose i vodio ga drugim ženama. Rastavili su se jer je Prisila želela da upozna svet, ali i zato što ga je prevarila sa karatistom Majklom Stounom, što i ne bi bilo čudno, s obzirom da je sa Prislijem spavala samo jednom u životu i nakon tog odnosa ostala u drugom stanju.

Kako mnogi kažu, Elvis je voleo da ima seks samo sa nevinim ženama, a kada je njegova supruga odustala od svoje nevinosti zbog njega on je odustao od nje zauvek, iako je i sam govorio da je ona ljubav njegovog života.

I pored svih problema, Prisila Prisli (77) čuva uspomenu na Elvisa Prislija, a pre nekoliko godina iznela je šokantnu tvrdnju o njegovoj smrti 1977.

(Kurir.rs/Ženablic)

Bonus video:

08:24

BRETELE JEDVA DRŽE GRUDI! Srpska glumica u nikad izazovnijem izdanju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track