00:13

Konstraktu na nastupu zatrpali brushalterima: Umetnica broji trofeje kao Bili Ajliš

zanimljivo

KONSTRAKTA POSLE KONCERTA BROJI BRUSHALTERE: Hrvatska publika je ZATRPALA poklonima, umetnica se javno pohvalila (VIDEO)

Pop kultura -

Nakon sjajnog plasmana na takmičenju za pesmu Evrovizije 2022. godine, gde je završila na visokom petom mestu s velikim brojem glasova publike, srpska kantautorka Konstrakta stigla je i u Zagreb gde su je dočekali brojni obožavaoci.

Konstrakta
foto: Printscreen YT

Dočekala ju je publika svih uzrasta, koja je sve vreme uživala u nastupu i u glas pevala stihove. Poslednje četiri godine nastupa samostalno, iako je zapravo Konstrakta od samih početaka vezana za Zemlju gruva gde je bila vodeći vokal.

Konstrakta je publici priredila muzičko scenski spektakl i oduševila prisutne, koji su na zanimljiv način uzvratili. Naime, umetnica je za vreme nastupa dobila veliki broj brushaltera, koje je publika bacala na binu, kao najveće svetske zvezde, poput Bili Ajliš. Snimkom se pohvalila na društvenoj mreži Instagram, gde je na komičan način brojala iste.

Konstrakta
foto: Printscreen Instagram

Srpska predstavnica ovogodišnje Eurovizije stekla je brzo veliku popularnost u regiji. Stihovi njene pesme 'In Corpore Sano' i dalje se spominju i koriste na društvenim mrežama i u medijima.

Umetnica je u Torinu nastupila u cipelama hrvatskog dizajna, popularnim borosanama, koje joj je u Italiju doneo reditelj Zrinko Ogresta.

Konstrakta, Evrovizija 2022
foto: Nenad Kostić

Domaći mediji širom regiona podržavali su Konstraktu, a Srbija je na ovogodišnjem Eurosongu od Hrvatske dobila 12 bodova.

Kurir.rs

Bonus video:

03:10

KONSTRAKTA JE TREBALO DA POBEDI Didi Džej ishvalila Anu Đurić, pa progovorila o sukobu sa Karleušom BEZ DLAKE NA JEZIKU REKLA SVE!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track