JURIO JE GODINAMA, PISAO JOJ LJUBAVNE PESME DOK NIJE POKLEKLA: U braku ju je JAVNO VARAO s kim je stigao, a ona mu SVE OPROSTILA!
Foto: Profimedia

PREŠLA PREKO SVEGA

JURIO JE GODINAMA, PISAO JOJ LJUBAVNE PESME DOK NIJE POKLEKLA: U braku ju je JAVNO VARAO s kim je stigao, a ona mu SVE OPROSTILA!

Pop kultura -

Suprugu poznatog engleskog fudbalera, Vejna Runija, uhvatili su paparaci kako se sunča na terasi hotela na Ibici, gde su ona i suprug odseli.

Kolin Runi skinula se u roze bikini, a oči je sakrila naočarima za sunce.

Paparaci su je uhvatili dok se spremala za sunčanje mažući se kremom, a nakratko se pojavio i njen suprug Vejn, koji nije previše vremena proveo uz nju.

Vejn i Kolin odrasli su zajedno u Liverpulu, a fudbaler je od ranih dana želeo da Kolin bude njegova devojka.

Kolin Runi
foto: Profimedia

Sa 16 godina nagovarao ju je da izađu na sastanak, a već s 11 godina rekao joj je kako će se oženiti njome.

- Mislim da sam kad sam imao oko 11 ili 12 godina znao da želim da se oženim njome i to sam joj tada rekao. Rekao sam ''kad odrastemo, venčaćemo se i ti ćeš roditi našu decu''. Gledala me je i kolutala očima ''da, dobro" - ispričao je Runi u dokumentarcu.

Runi se svim snagama trudio da osvoji devojku, pa joj je čak napisao i pesmu naslova ''Wiggle, wiggle'', ali rekao je kako se više ne seća kako je pesma išla.

Kolin je zadržala tinejdžerske pesmice, govoreći da su jako romantične i da se vidi da ju je voleo.

Kolin Runi
foto: EPA/PETER POWELL

Vejn i Kolin počeli su da se zabavljaju kad su imali 16 godina, a venčali su se na raskošnoj ceremoniji u Portofinu 2008. godine.

Sada su roditelji četiri sina - Kaija, Klaja, Kita i Kasa.

U njihovom braku bilo je mnogo trzavica jer je Vejn nekoliko puta optužen za preljube, a u dokumentarcu koji je nedavno objavljen par iskreno govori o problemima s kojima su se suočili, uključujući Vejnove ozloglašene posete bordelu i skandal s pratnjom.

Vejnova supruga u filmu insistira na tome da ne bi bila tu gde jeste da mu nije oprostila.

Razmišljajući o teškim vremenima, Kolin priznaje:

- Bili smo mladi, pa je bilo puno svađa.

Priznajući da nije odobravala firmu koju je Vejn držao kao mladi fudbaler, Kolin insistira:

- Znala sam za grupe s kojima se Vejn druži i koje nisu dobre za njega. Lepi ljudi, ali zajedno, s alkoholom, nije dobro i to sam mu rekla od prvog dana.

Vejn je i sam priznao kako je pogrešio.

- Stavio sam se na pogrešno mesto i kada si ti na pogrešnom mestu i u pitanju je alkohol, donosićeš loše odluke i moraćeš da patiš i nosiš se s posledicama, rekao je i zažalio što je pravio probleme.

(Kurir.rs)

Bonus video:

08:00

SVAKI 4 BRAK U SRBIJI ZAVRŠI SE RAZVODOM, PREVARA GLAVNI UZROK: Stručnjak objasnio kako vara žena, a kako muškarac RAZLIKA OGROMNA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track