BOMBA NA INFLUENS SCENI: Pomirili se Andrija Jo i Lea Stanković! Pljušte VRELI POLJUPCI, a ovako su objavili srećne vesti!
Foto: Dragan Medaković

FANOVI ODUŠEVLJENI

BOMBA NA INFLUENS SCENI: Pomirili se Andrija Jo i Lea Stanković! Pljušte VRELI POLJUPCI, a ovako su objavili srećne vesti!

Pop kultura -

Jedan od naših najpopularnijih jutjubera, Andrija Jović, poznatiji kao Andrija Jo, po svemu sudeći, pomirio se s bivšom devojkom Leom Stanković.

Naime, njihovi mnogobrojni fanovi su oduševljeni nakon što su videli prizore iz Andrijinog novog spota za pesmu koju je radio popularni reper Stefan Đurić Rasta.

Andrija Jovanović
foto: Dragan Medaković

Njihove sočne poljupce u pomenutom spotu fanovi su dočekali s ushićenjem, s obzirom na to da su na ovaj način mladi influenseri potvrdili nastavak ljubavi, o čemu se dugo u medijima nagađalo.

Andrija Jo je inače spot za novu pesmu snimio u Crnoj Gori, gde su nedavno on i Lea boravili jer su bili angažovani kao voditelji na poznatom festivalu.

Andrija je inače nastavak veze s Leom indirektno potvrdio u izjavi koja se tiče njegovog novog singla.

Andrija Jovanović
foto: Dragan Medaković

- Srećan sam što se na muzičku scenu vraćam baš ovom pesmom. Moram da napomenem da su pesma, kao i spot, inspirisani filmom "Leto" i da sam bio oduševljen kada mi je Rasta pustio u studiju. Velika je čast sarađivati sa takvim autorom. Pesma je ljubavna, pa ne čudi što sam baš Leu odabrao da bude u spotu. Jer ljubav - izjavio je Andrija i tako potvrdio da se vratio staroj ljubavi.

Inače, Andrija se široj publici predstavio na festivalu "Beovizija" 2020. godine, kada je izveo pesmu "Meduza", koja je zauzela visoku četvrtu poziciju.

(Kurir.rs)

Bonus video:

04:27

ANDRIJA JE MILJENIK MLADIH NA MREŽAMA: Jutjuber na početku zarađivao 30 evra, a danas za jednu fotografiju uzme nekoliko hiljada

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track