ŠOK OBRT! PRESUDA PROTIV AMBER HERD ĆE BITI PONIŠTENA?! Uložila žalbu, a ovaj KEC U RUKAVU može da je spasi BEDE i uništi Depa!
Foto: ELIZABETH FRANTZ / AFP / Profimedia, Profimedia

JOŠ NIŠTA NIJE GOTOVO

ŠOK OBRT! PRESUDA PROTIV AMBER HERD ĆE BITI PONIŠTENA?! Uložila žalbu, a ovaj KEC U RUKAVU može da je spasi BEDE i uništi Depa!

Pop kultura -

Pravni tim Amber Herd podneo je ove nedelje dokumenta tražeći od suda da poništi presudu kojom glumica mora Džoniju Depu da isplati 15 miliona dolara odštete zbog klevete.

Njihovi argumenti za poništavanje presude su trostruki: smatraju da tim Džoni Dep nije pružio dovoljno dokaza koji bi išli u prilog tome da ga je njen članak u The Washington Postu koštao uloga u filmovima. Naglasili su i da ona nikad nije imenovala Depa u tekstu, a najviše ih zabrinjava to što jedan od članova porote nije bio onaj za kog su mislili da će biti.

Amber Herd
foto: Michael REYNOLDS / AFP / Profimedia

Prema TMZ-u, pravni tim tvrdi da porotnik broj 15, koji je pozvan na sud i porotnik broj 15 koji se pojavio nisu iste osobe.

Na papiru je ovaj porotnik rođen 1945, ali pravni tim Amber Herd kaže da je osoba koja se pojavila na sudu bila mnogo mlađa.

Ako se utvrdi da sud nije proveo "dužnu revnost" prilikom provere porote, to bi mogao biti valjan razlog za odbacivanje presude koju je donela ta porota, tvrde strani mediji.

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:16

DŽONI DEP U BEOGRADU: Koji je razlog dolaska velike zvezde?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track