PEVAČ OSUĐEN ZA SILOVANJA VEREN SVOJOM NAVODNOM ŽRTVOM? Žena pisala sudu, branila MONSTRUMA i tražila blažu kažnu za njega, ŠOK
Foto: Antonio Perez / Zuma Press / Profimedia

bolesno

PEVAČ OSUĐEN ZA SILOVANJA VEREN SVOJOM NAVODNOM ŽRTVOM? Žena pisala sudu, branila MONSTRUMA i tražila blažu kažnu za njega, ŠOK

Pop kultura -

Zovem se Džoslin Sevidž (26) i ja sam verenica Roberta Kelija, napisala je u pismu upućenoj sudiji En Doneli, prenosi "Page Six".

Prema tome ispada da je Ar Keli (55) veren jednom od svojih navodnih žrtava, a sama Džoslin se založila za blažu kaznu.

Ar Keli, R Keli
foto: Profimedia

- Pišem ovo pismo kao podršku Robertu pre izricanja presude, tako da mogu da objasnim sudu da nisam žrtva kakvom me je vlada predstavila - dodala je. Sevidž, koja je bila jedna od njegove dve devojke koje su živele s njim, u pismu je pisala o njenoj vezi s pevačem rekavši da dele "posebnu povezanost" i "duboku ljubav".

- Robert nije čudovište kakvim su ga opisali. Robert kog poznajem vrlo je drag, nežan i ljubazan. Na kraju dana, uvek se brinuo o meni, kao i o svim drugim ženama s kojima je bio - priča.

Ona je nastavila da hvali Kelijev karakter, nazivajući ga svestranom i neverovatnom osobom koja koristi svaku priliku da pomogne onima kojima je to potrebno.

Ar Keli
foto: Profimedia

Demantovala je optužbe o osramoćenoj R&B zvezdi, a istakla je da su stvari koje se o njemu pričaju, poput one da je nju i ostale žene držao protiv njihove volje, u potpunosti neistinite.

- Robert i ja smo jako zaljubljeni i slama mi srce to što svi misle da sam žrtva. Odrasla sam žena i mogu da govorim sama za sebe, zbog čega sam želela da dam ovo pismo sudu - napominje.

Pismo verenice poslato je sudu 13. juna, ali Ar Keli je svejedno krajem juna osuđen na 30 godina zatvora zbog niza seksualnih prestupa, među kojima višegodišnje vođenje "sistema" seksualnog iskorišćavanja mladih žena i dece.

Ar Keli
foto: Profimedia

(Kurir.rs)

Bonus video:

14:33

Glumica Ljubinka Klarić o ulozi Cvete u seriji Klan

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja