BEKAMOVI GODIŠNJICU BRAKA PROSLAVILI U HRVATSKOJ: Odseli u luksuznom kompleksu, CENU NOĆENJA prosečan Srbin ne može ni da zamisli!
Foto: Shutterstock

ŠIROKO

BEKAMOVI GODIŠNJICU BRAKA PROSLAVILI U HRVATSKOJ: Odseli u luksuznom kompleksu, CENU NOĆENJA prosečan Srbin ne može ni da zamisli!

Pop kultura -

Viktorija i Dejvid Bekam 23. godišnjicu braka proslavili su putovanjem tokom kog su posetili i dubrovačko područje, a kako prenosi Dubrovački dnevnik, slavni par smešten je u luksuznom kompleksu Lopud 1483 na Lopudu. Tamo ujedno slave i rođendan svoje ćerke Harper, a fotografijom su se ponosni roditelji pohvalili na društvenim mrežama.

Dubrovačkom dnevniku ova informacija potvrđena je iz nezvaničnih, ali pouzdanih izvora, a ispred kompleksa Lopud 1483 nalazi se i obezbeđenje.

Inače, u pitanju je nekadašnji franjevačkom samostan koji je grofica Frančeska von Habzburg obnovila i tao napravila kombinaciju muzeja, elegantnog hotela i duhovnog utočišta 21. veka zajedno s crkvom, zvonikom i romanesknim klaustrom. U sklopu kompleksa nalazi se i Sveti vrt.

Najam luskuznog kompleksa za jedan dan košta 10.000 evra za deset osoba, a cena jednog noćenja iznosi oko 1400 evra.

Inače, slavni par ovih dana posetio je restoran Bowa na Šipanu, a uslov za posetu ovih zvezda bio je - bez fotografisanja.

Bekamovi su u braku već 23 godine, a nakon Pariza i Venecije stigli su i na hrvatska ostrva.

"Kažu da on nije smešan, kažu da se ja nikad ne smejem, rekli su da nećemo potrajati. Danas slavimo 23 godine braka. Dejvide, ti si moje sve, volim te puno", napisala je Viktorija uz njihovu zajedničku fotografiju povodom nedavne godišnjice braka.

(Kurir.rs/ Jutarnji.hr)

Bonus video:

05:28

Viral - Mladi brakovi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track