MIKI RURK URNISAO SLAVNOG GLUMCA: Tom Kruz je TOTALNO NEBITAN u svetu filma! Igra ISTU ULOGU već 35 godina!
Foto: AP/Joel C Ryan, Profimedia

Unakazio ga

MIKI RURK URNISAO SLAVNOG GLUMCA: Tom Kruz je TOTALNO NEBITAN u svetu filma! Igra ISTU ULOGU već 35 godina!

Pop kultura -

Američki glumac i bivši bokser u TalkTV, veoma gledanoj emisiji koju vodi Pirs Morgan, ostrvio se na kolegu Toma Kruza. Miki Rurk je, bez dlake na jeziku, zaključio da je Kruz nebitan lik u svetu filma.

Miki Rurk
foto: Rojters

Rurk je u tokom najnovijeg intervjua Morgan upitao šta misli o nedavnom uspehu filma Top Gan: Maverik, koji je sve iznenadio. Fanovi nisu očekivali da će nastavak biti u skladu sa standardima originala, ali je nadmašio sva očekivanja i impresionirao je mnoge, sa izuzetkom Rurka.

Holivudska legenda je Toma Kruza ocenio kao „nebitnog“.

Tom Kruz, Top Gan
foto: Profimedia

- Nemam poštovanja prema njemu i tome što radi..Nije me, kao Kruza, briga za novac i moć. Stalo mi je da gledam Al Paćina kako radi, da uživam u ranim i drugim radovima Krisa Vokena i Roberta De Nira, Ričarda Harisa i Reja Vinstona. Takav glumac bih voleo da budem. I Marlona Branda gledam, naravno. Šta tek reći za ovu glumčinu!

Miki Rurk
foto: Profimedia, Shutterstock

Na pitanje Morgana da li misli da je Kruz „dobar glumac“, Rurk je odgovorio: „Mislim da je nebitan u mom svetu“. Miki Rurk ni ranije nije bežao od prilike da započne prepirku sa Tomom Kruzom, optužujući ga da unovčavan monotone uloge u navodno boljoj polovini svoje karijere.

- On je profiter. Tip radi istu ulogu već 35 godina. Nemam poštovanja prema tome.

Top Gan, Tom Kruz
foto: Profimedia

Glumac je istakao da Kruz nikada neće dostići nivoe koje postavljaju legende koje je pomenuo, zbog čega ga nimalo ne zanima. Iako mogli da smatraju da je ovo već izuzetno oštra kritika Kruza, Rurk je udvostručio svoje stavove porućivši još jednom: „On zaista jeste nebitan!“.

Kurir.rs/Metro/Far Out

Bonus video:

00:28

TUŽNE VESTI IZ HOLIVUDA: Legendarni glumac Brus Vilis zbog bolesti napušta svet glume

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja