00:26

OLIVERA BACIĆ OTKRILA SVOJU NAJVEĆU ŽELJU! Za Kurir TV priznala: To priželjkujem od studentskih dana i ZNAM DA ĆE SE OBISTINITI

ISKRENO

OLIVERA BACIĆ OTKRILA SVOJU NAJVEĆU ŽELJU! Za Kurir TV priznala: To priželjkujem od studentskih dana i ZNAM DA ĆE SE OBISTINITI

Pop kultura -

Olivera Bacić otkrila je svoju najveću glumačku želju, a to je da odigra neku pozorišnu ulogu iz Čehovljevih komada.

Naime, glumica se uključila iz kuće svojih roditelja u Velikoj Plani za Puls Srbije na Kurir televiziji gde je svoj san iz studentskih dana i priznala.

Olivera Bacić
foto: Kurir televizija

- Meni je velika želja kada je pozorište u pitanju da odigram bilo koji lik koji ide iz Čehovljevih komada. To priželjkujem još od studentskih dana. Znam da će se ostvariti jer to iskreno iz srca želim - rekla je glumica.

Podsetimo, glumica Olivera Bacić je imala širok spektar uloga. Sa plaže Ade Bojane, preko Komšija na Dunavu i uloge novinarke u seriji Žigosani u reketu, do one koja je možda donela njenom imenu i najveću zvučnost, uloge u filmu Toma. Sada će se naći sa njenim mužem glumcem Miodragom Dragičevićem u novom filmu Južni vetar 3.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

08:24

BRETELE JEDVA DRŽE GRUDI! Srpska glumica u nikad izazovnijem izdanju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja