BRED PIT ŠMEKERSKIM POTEZOM PONOVO KUPIO ANĐELINU DŽOLI: Glumica oduševljena onim što je uradio, a sve zbog njihove dece
Foto: Profimedia

STRASTI SE STIŠAVAJU

BRED PIT ŠMEKERSKIM POTEZOM PONOVO KUPIO ANĐELINU DŽOLI: Glumica oduševljena onim što je uradio, a sve zbog njihove dece

Pop kultura -

Glumac Bred Pit i Anđelina Džoli bili su jedan od omiljenih poznatih parova na svetu sve dok se nisu razišli, i to u ne baš dobrim odnosima. Nekada najskladniji par godinama se prepucavao po sudovima oko starateljstva nad decom i podele imovine. Upravo iz tog razloga začuđuje činjenica što je Anđelina oduševljena, jer je u Rim, gde ona boravi s decom, stigao i Bred.

Glumica je u Rim stigla zbog snimanja filma "Without Blood" i navodno je zbog gustog rasporeda i obaveza bila pod velikim stresom. Kako bi joj pomogao u čuvanju dece, Bred Pit je stigao ove nedelje u Rim kako bi provodio vreme s 14-godišnjim blizancima Vivijen i Noksom Džoli Pit.

Paparaci su ga uhvatili na aerodromu u Rimu. Bio je ležerno obučen, baš kao da je došao da uživa i provodi vreme sa decom. Nosio je bež lanene pantalone i majicu, a na glavi je imao beli ribarski šeširić, a na leđima je nosio gitaru.

Bred Pit
foto: @Rome/ MEGA / The Mega Agency / Profimedia

- Anđelina ima gust raspored snimanja, pa joj je bilo veliko olakšanje što je Bred mogao da dođe u Rim da bi video decu i bio s Noksom i Vivijen za njihov rođendan. Puno joj znači što je doputovao - otkrio je izvor za Hollywood Life, pa dodao:

- Ona se uvek jako trudi da obezbedi da njena deca provedu dovoljno vremena sa svojim tatom, posebno u posebnim prilikama kao što su rođendani i praznici. Međutim, u ovoj situaciji je bila pod velikim stresom oko toga kako će sve organizovati, pa joj je činjenica da je Bred uskočio i doputovao predstavljala veliko olakšanje, njegov trud nije bio neprimećen.

Anđelina Džoli, Šajlo Džoli-Pit
foto: Profimedia

Naime, par od razvoda nije ostao u dobrim odnosima, a i međusobna komunikacija im se pogoršala. Ipak, Bredov gest oduševio je glumicu, pa su očito na trenutak zaboravili sve nesuglasice i loša vremena.

- Doslovno nemaju kontakta, sve što se događa između njih, pa čak i dogovori oko dece, ide preko drugih osoba, budući da njih dvoje još uvek vode sudsku bitku. S druge strane, Anđelina koliko-toliko nastoji da njihovu decu zaštiti od svega toga jer želi da imaju zdrav odnos sa svojim ocem, bez obzira na to šta ona oseća prema njemu - ističe izvor.

Podsetimo, uz blizance, Bred i Anđelina imaju još četvoro dece: Medoksa (20), Paksa (18), Zaharu (17) i Šajlo (16).

(Kurir.rs)

Bonus video:

03:10

Životna ispovest Feđe Štukana: Anđelina Džoli i Bred Pit su mi dali ideju da sve stavim na papir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja