ŠOKANTNO PRIZNANJE OCA ILONA MASKA: Dobio sam i drugo dete s PASTORKOM, ali nismo više zajedno, a OVO je razlog!
Foto: GIANLUIGI GUERCIA / AFP / Profimedia

DECA SU MU TO ZAMERILA

ŠOKANTNO PRIZNANJE OCA ILONA MASKA: Dobio sam i drugo dete s PASTORKOM, ali nismo više zajedno, a OVO je razlog!

Pop kultura -

Erol Mask (76), otac milijardera Ilona Maska, konačno je priznao da je dobio dete sa svojom pastorkom Džejnom Bezuidenhot (35), piše New York Post.

Devojčica se rodila još pre tri godine, ali je bogati inženjer tek sada potvrdio vesti tako što se pohvalio u razgovoru za The Sun.

- Razmnožavanje je jedina stvar zbog koje postojimo na Zemlji - rekao je između ostalog.

Erol Mask
foto: Facebook

Par već ima jedno dete, petogodišnjeg sina Eliota Raša, koji se rodio 2017. godine.

Vest stiže samo nedelju dana nakon što je otkriveno da je Ilon Mask dobio blizance s direktorkom u svojoj kompaniji za veštačku inteligenciju Neuralink. Pritom sudski dokumenti otkrivaju da je blizance dobio samo nekoliko nedelja pre nego što je Maskova bivša devojka Grajms rodila njihovo drugo dete.

Erol je priznao da je Džejnina trudnoća bila neplanirana, te je za The Sun otkrio da njih dvoje više ne žive zajedno.

- Između nas je prevelika razlika u godinama. Ona ima 35 godina. Nije praktično. No, ako budem još poživeo, možda mi se vrati - rekao je.

- Kada muškarac nađe puno mlađu ženu, neko vreme bude lepo, ali veliki je jaz u godinama, i kad-tad izađe na videlo - rekao je.

Porodično stablo Maskovih je vrlo komplikovano - i raste iz dana u dan. Erol, na primer, ima sedmoro dece, a Ilon Mask već ima desetero potomaka.

Bogati južnoafrički inženjer oženio se 1970. godine manekenkom Mae Haldeman Mask, s kojom je dobio troje dece Ilona, Kimbala i Tosku. Razišli su se 1979, nakon čega se Erol oženio Heidom Bezuidenout, mladom udovicom koja je već imala dvoje dece uključujući Džejnu, bivšu manekenku.

Erol i Heide imali su dvoje biološke dece, ali on joj je pomagao u odgajanju Džejne, koja je imala četiri godine kada joj je Erol postao očuh. Razvod je usledio nakon 18 godina braka.

Porodica Mask ostala je zgrožena kada je Džejna ostala trudna s bivšim očuhom Erolom 2017. godine. Usledila je burna svađa između Erola i Ilona, koji je bio besan na oca.

Ilon Mask
foto: Netflix / Hollywood Archive / Profimedia

Ni ostala Erolova deca nisu blagonaklono gledala na vezu s Džejnom. Iznenadna trudnoća ih je totalno šokirala.

- Još uvek im je to sve jezivo jer im je ona polusestra - priznao je Erol za The Sun.

Vlasnik Tesle zasad nije komentarisao prinovu u porodici. Otac i sin još uvek su u lošim odnosima, a Ilon je u intervjuu Rolling Stoneu oca opisao kao užasno ljudsko biće.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:46

Ilon Mask izabran za ličnost godine magazina Tajm!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track