BIVŠI MUŽ SNEŽANE SAVIĆ DOBIO BLIZANCE U 76. GODINI SA 3 DECENIJE MLAĐOM GLUMICOM: Evo kakav je odnos nekadašnjih supružnika
Foto: Damir Dervišagić

iskrena

BIVŠI MUŽ SNEŽANE SAVIĆ DOBIO BLIZANCE U 76. GODINI SA 3 DECENIJE MLAĐOM GLUMICOM: Evo kakav je odnos nekadašnjih supružnika

Pop kultura -

Snežana Savić (69) je bila u braku sa rediteljem Dragoslavom Lazićem (85) u kom su dobili ćerku Anitu.

Nakon što su se razveli, Lazić se venčao glumicom Draganom Turkalj i sa njom je u 76. godini dobio blizance, ćerku Iskru i sina Lazara. Snežana je svojevremeno prokomentarisala porodičnu situaciju.

Snežana Savić
foto: Printscreen YouTube

- Moj bivši suprug je dobio decu pre nešto manje od desetak godina. U normalnim sam odnosima sa njim i njegovom novom porodicom - kazala je tada Snežana za Blic.

- Viđam njegove bliznance na rođendanima naše zajedničke unuke, tačnije naše ćerke Anite. U takvim situacijama se zapravo i družimo. Ne mogu sa sigurnošću da tvrdim koliko blizanci imaju tačno godina, ali su malo mlađi od naše unuke - dodala je.

Snežana Savić
foto: Printscreen YT

U trenutku kada je odlučio da uplovi u zajednički život sa mlađom suprugom, Dragoslav je bio na meti osuda, jer je razlika u godinama tada bila tabu tema, a najveća podrška mu je bila baš supruga, koja je za medije dala izjavu i otkrila njihov odnos.

- Uz mog supruga, izuzetno karakternog i čvrstog muškarca, shvatila sam da ništa nije sramota. Ja sam uz njega odrastala s obzirom na to da sam ga upoznala kada sam imala 26 godina. Pošto nismo uspevali da se prirodnim putem ostvarimo u ulozi roditelja, posle bezbroj pokušaja počeli smo akciju vantelesne oplodnje. Budući da su pokušaji bili uzaludni, polako sam sve dublje padala u očaj - rekla je pre nekoliko godina Dragana Turkalj za Hello.

- Često sam se pitala zašto sam kažnjena i čime sam zaslužila da mi se sve ovo dešava. Osim te patnje, brzo sam izgubila oba roditelja, što je bio dodatni bol koji je produbljivao moju patnju. U trenucima kada sam pomišljala da pokušaji da putem veštačke oplodnje dobijemo dete više nema smisla Dragoslav je insistirao da nastavimo i da ne odustajemo. Boli svaki neuspeh, a moj suprug je bio svedok mojih patnji - ispričala je Dragana.

Dragoslav i Dragana su se venčali u Koraćici, u kući njihovog kuma, proslavljenog glumca Velimira - Bate Živojinovića. Godine 2003. usledilo je i crkveno venčanje u manastiru Zlatenac kod Svilajnca. Dugo su priželjkivali da dobiju zajedničke potomke, što im se desilo tek pre nekoliko godina.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track