DŽENIFER SE VIŠE NE PREZIVA LOPEZ! Isplivale fotke venčanog lista slavnog para, a čestitike samo PLJUŠTE! (FOTO)
Foto: Profimedia

opa!

DŽENIFER SE VIŠE NE PREZIVA LOPEZ! Isplivale fotke venčanog lista slavnog para, a čestitike samo PLJUŠTE! (FOTO)

Pop kultura -

Pop diva Dženifer Lopez i glumac Ben Aflek venčali su se ovog vikenda u Las Vegasu.

Vest je najprije potrvdio izvor za TMZ, a potom je Page Six došao do dokumenta podnesenog u subotu koji pokazuje da su se Ben i Džej Lo zaista venčali.

Dženifer Lopez
foto: Profimedia

Par je dobio dozvolu za venčanje u okrugu Klark u američkoj saveznoj državi Nevadi, čiji je glavni grad Las Vegas.

"Istina je, venčali su se i dozvola je znak da su sada muž i žena", izjavio je izvor blizak paru. Venčanje je usledilo nekoliko meseci nakon što je Ben Aflek drugi put zaprosio Dženifer posle skoro 20 godina.

Pevačica i glumac upoznali su se na snimanju filma 2001. godine. Započeli su vezu 2002. i brzo se verili. Morali su da odlože svoje venčanje, koje su zakazali za narednu goduinu, ali su se 2004. godine rastali.

Međutim, prošle godine par je obnovio svoju ljubavnu priču, nakon što je Dženifer raskinula s bejzbol zvezdom Aleksom Rodrigezom, prenosi Index.hr.

Dženifer Lopez
foto: Profimedia

Lopez je zvanično potvrdila da je ponovo sa Aflekom u objavi na Instagramu za svoj 52. rođendan, kada je podelila sliku na kojoj se ljube dok su na privatnoj jahti.

Od tada su postali redovan par na crvenom tepihu, podržavajući jedno drugo na raznim filmskim premijerama i dodelama nagrada.

Lopezova je najavila da se rastala od Rodrigeza (45) u aprilu 2021, a uslikana je sa Aflekom u Montani u maju.

Aflek je ranije bio u braku sa glumicom Dženifer Garner, sa kojom ima troje dece - Vajolet (16), Serafinu (13) i Semjuela (10). Razveli su se 2018. nakon 13 godina braka. Lopez je bila u braku sa pevačem Markom Entonijem 10 godina. Bivši par, koji se razveo 2014. godine, ima 14-godišnje blizance Emu i Maksa.

Dženifer Lopez
foto: Profimedia

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:55

Francuski glumac progovorio na srpskom jeziku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track