MASTILO NA VENČANOM LISTU JOŠ NIJE SUVO, A MNOGI SE PITAJU HOĆE LI BRAK POTRAJATI: Džej Lo su veze i prstenje kao DOBAR DAN
Foto: Profimedia

Ušlo joj u krv

MASTILO NA VENČANOM LISTU JOŠ NIJE SUVO, A MNOGI SE PITAJU HOĆE LI BRAK POTRAJATI: Džej Lo su veze i prstenje kao DOBAR DAN

Pop kultura -

Pre nego što je rekao „da“ Dženifer Lopez, a Ben Aflek je bio u braku samo jednom, sa Dženifer Garner, a ona je s partnerima razmenjivala prstenje tri puta.

Njeni muževi su Ojani Noa, Kris Džad i Mark Entoni, a pre, između i posle njih uživala je u brojnim vezama.

Dženifer i Ben su se upoznali 2002. godine, nakon što su oboje raskinuli veridbe.

Ben Aflek, Dženifer Garner
foto: AFP

Par je imao uspone i padove u vezi, ali su konačno odlučili da se venčaju u junu 2005. Šest meseci kasnije, dobili su svoje prvo dete, ćerku Vajolet, a 2009. i 2012. svet su ugledali ćerka Serafina i sin Samjuel. Međutim, njihov brak nije dugo trajao, najavili su razvod već 2015.

Kako prenosi US Weekly, glumački par je dugo ćutao o bračnom brodolomu. Šta je krenulo po zlu, rasvetlio je sadašnji suprug Dženifer Lopez tek u decembru 2021. Pošto su zajedno podigli porodicu, Ben i Garner su shvatili da žele različite stvari u životu. Zbog toga je par na kraju odlučio da se raziđe, ali i danas oboje tvrde da „imaju puno ljubavi i poštovanja jedno prema drugom.“

Ben Aflek i Dženfier Garner
foto: profimedia

Ben Aflek je priznao da su pokušali da sačuvaju brak zbog dece, ali su na kraju doneli odluku da je najbolje da se definitivno raziđu.

S druge strane, Džej Lo se venčavala tri puta, a na putu je bila da to učini i četvrti put. Bila je udata za Ojanija Nou, Krisa Džada i Marka Entonija. Džej Lo i Ej-Rod je navodno trebalo da se zakunu na večnu ljubav 2019., čak su osvanule vesti da su to i učinili, što nije bilo tačno.

U intervjuu Endiju Koenu, Džej Lo je priznala šta se dogodilo.

- Trebalo je u junu da se venčamo, sve smo isplanirali, zakazali ceremoniju u Italiji, ali u martu već smo se gledali kroz nišan! Morali smo sve da okažemo.

Dženifer Lopez, Bokserka
foto: KURIR

Prethodno, u februaru 1997, Džej Lo se udala za Ojanija. Nažalost, veza nije dugo trajala – par se rastao već 11 meseci posle razmene prstenja. Nakon razvoda, počela je da izlazi sa Šonom Didi Kombsom, posle snimanja muzičkog spota 1999. godine. Ova veza je okončana 2001. godine, a Džej Lo je potvrdila da se to dogodilo zato što joj je Didi bio neveran.

Uprkos novom brodolomu, pevačica nije odustala od ljubavi. Septembra 2001. udala se za Krisa Džada, ali je njihova ljubav zvanično pukla u junu 2002. a do 2003. su se i zakonski razveli.

Mark Entoni, Dženifer Lopez, Ben Aflek
foto: Shutterstock/s_bukley, Shutterstock/Tinseltown, Shutterstock/Featureflash Photo Agency

Džej Lo je potom počela da izlazi sa Benom Aflekom, a par se verio u novembru 2002. I tu je došlo do kraha: rastali su se dve godine kasnije, 2004. Kasnije se Džej Lo udala za Marka Entonija s kojim je dobila dvoje prelepe dece. Međutim, odlučili su da se raziđu 2011. a ona je priznala da joj je „razlaz teško pao.“

Ipak, četiri meseca nakon rastave od Marka, Džej Lo je počela da izlazi sa KasperSmartom. Problemi su pokucali na vrata njihove veze 2014. kada je dokazano da ju je on takođe varao. Konačno su se rastali 2016.

Veza, Raskid, Dženifer Lopez, Kasper Smart
foto: Profimedia

Glasine o vezi Džej Lo i Drejka počele su da se šire 2017. ali i ona je bila kratkog veka, raskinuli su nekoliko meseci od početka zabavljanja. Ovim povodom su objavili da im je bilo „teško da nastave vezu zbog njihovih zgusnutih rasporeda i nemogućnosti da se posvete jedno drugom“

Nakon novog razlaza, Lopezova je ponovo pronašla ljubav kada je počela da izlazi sa pomenutim Ej-Rodom. Par se verio početkom 2019. i planirao je da se venča, ali 12. marta potvrđena je vest o njihovom razlazu.

Dženifer Lopez, Ben Aflek
foto: Profimedia

Na scenu je onda ponovo stupio Ben Aflek. Bendžamin Geza Aflek i Dženifer Lin Lopez, puna imena pod kojima su se se prijavili za venčanje, sada su se opet zakleli na vernost, on u drugom a ona u četvrtom braku.

Kurir.rs/TMZ

Bonus video:

02:55

Francuski glumac progovorio na srpskom jeziku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track