SVETU SE NE MOŽE UGODITI: Fanovi urnišu Dženifer Lopez nakon udaje za Bena Afleka! Sad su joj OVO ZAMERILI! Ne mogu da joj OPROSTE
Foto: Printscreen/ Youtube

NIŽU SE KRITIKE

SVETU SE NE MOŽE UGODITI: Fanovi urnišu Dženifer Lopez nakon udaje za Bena Afleka! Sad su joj OVO ZAMERILI! Ne mogu da joj OPROSTE

Pop kultura -

Nakon što je udajom za Bena Afleka Dženifer Lopez uzela njegovo prezime, na društvenim mrežama su se javili fanovi koji baš nisu bili srećni zbog toga. Oni su ispod Tviter objave novinara Dejvida Maka nizali komentare u kojima su negodovali zbog odluke njihovog predmeta obožavanja.

Dženifer Lopez, Ben Aflek, venčanje
foto: Profimedia

"Ovo nije sjajno, ali možemo li da razgovaramo o Gezi?", napisao je jedan korisnik aludirajući na srednje ime Bena Afleka. "Odbijam da je zovem Džej Af", "Čekajte, zašto nisu uzeli prezime jedno drugog? To bi bilo mnogo romantičnije", dodali su drugi korisnici.

Međutim, Unilad objašnjava da fanovi Dženifer Lopez ne bi trebali da budu iznenađeni.

Podsetili su na to da je pevačica 2003. godine, na pitanje hoće li nakon udaje za Afleka zadržati svoje prezime, odgovorila: "Mislim da ću za nastupe i dalje koristiti Dženifer Lopez, ali ja ću se zvati Dženifer Aflek, očito."

Venčanje je tada bilo zakazano za septembar 2003., ali se nisu venčali, već su se sledeće godine razišli.

(Kurir.rs)

Bonus video:

03:16

SRBIN KOJI JE ODUŠEVIO DŽENIFER LOPEZ! Pojavio se u njenom spotu, a JEDNA STVAR ŠOKIRALA je sve! (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track