OPET ĆE SE PUŠITI DVOR OD MUKE! Izašla knjiga Osveta: Megan, Hari i rat između Vindzorovih, a OVO će ih BAŠ razbesneti!
Foto: Profimedia

Cirkus u najavi

OPET ĆE SE PUŠITI DVOR OD MUKE! Izašla knjiga Osveta: Megan, Hari i rat između Vindzorovih, a OVO će ih BAŠ razbesneti!

Pop kultura -

Nova knjiga biografa Toma Bauera, „Osveta: Megan, Hari i rat između Vindzorovih“, svetlo dana je ugledala 21. jula.

Fokusirana je na princa Harija i Megan Markl sa brojnim bombastičnim otkrićima o vojvotkinji od Saseksa, ali i ostalim članovima britanske kraljevske porodice.

Megan Markl
foto: Profimedia

Knjigu Megan (40) i Hari (37) zvanično nisu odobrili, a sadrži „intervjue insajdera koji nikada ranije nisu javno govorili“. Uključuje detalje o vremenu koje je vojvotkinja provela sa kraljevskom porodicom, a izvor je za The Sun rekao:

„Ovo je knjiga od koje će se i Megan plašiti! Pisac nije hteo ništa da povuče iz štampe jer je bio zastrašujuće temeljan u svom istraživanju.“

Kontroverzna knjiga, čije izlaženje ni Megan ni Hari nisu do sada javno komentarisali, biće u nastavcima objavljena u Tajmsu i Sandej Tajmsu, a neki odlomci su poslednjih dana već publikovani.

Princ Filip, Megan Markl
foto: EPA / Facundo Arrizabalaga, Profimedia

Obelodanjeno je da je kraljica Elizabeta rekla „hvala Bogu što Megan ne dolazi“ na sahranu princa Filipa. Naime, oproštaj od njenog supruga održan je oko mesec dana nakon Harijevog i Meganovog eksplozivnog intervjua sa Oprom Vinfri, koji je uznemirio članove kraljevske porodice i oni nisu hteli da je vide.

NEMA POJMA SA ŽIVOTOM

U knjizi piše i da je nakon venčanja princa Harija i Megan 2018. godine, njegov otac princ Čarls predložio da Megan „odleti u Meksiko“ kako bi popravila stvari sa svojim otuđenim ocem, Tomasom Marklom. Ona nije htela, a Čarl se naljutio:

„Zar ne može da ode da ga vidi i da zaustavi njegovo ponašanje?“, upitao je besno Harija.

Megan Markl, Princ Čarls, Princ Hari
foto: EPA/PETER FOLEY, Profimedia

Izrazio je nadu da bi s ocem mogla privatno da razgovara, „bez izazivanja pomame medijske pažnje i upada. što bi moglo doneti još više sramote kraljevskoj porodici.”

Autor knjige Tom Bauer takođe piše da je jula 2018. princ Čarls rekao da je frustriran svojom novom snajom, da „nikada nije razumeo ni šta ona želi“.

FUJ!

U Bakingemskoj palati su pobesneli i zbog naslovne strane Vaniti Faira: 2017. Meghan se pojavila na naslovnoj strani septembarskog izdanja Vaniti Fair-a i iako je ona, razumljivo, bila presrećna zbog ove prilike, kraljevska porodica nije bila. Posebno ne nakon naslova „Ona je samo luda zbog Harija!“ uprkos tome što su i Megan i Palata pokušavali da izbegnu razgovor o Hariju u intervjuu.

Megan Markl
foto: Profimedia

Hteli su u palati da fokus bude na "njenoj filantropiji i aktivizmu."

Zbog ovoga su svi pohisterisali, a posebno Megan koja je nazvala Kena Sanšajna i Keli Tomas Morgan, članove svog piar tima i rekla im: „U palati su podivljali!“

Pre nego što je upoznala princa Harija, veruje se da je Megan upropastila priliku da se pojavi u hit BBC One emisiji Strictli Come Dancing.

DA LI JE NORMALNA?

The Sun prenosi da je buduća vojvotkinja odletela u London 2013. godine u nadi da će sebi obezbediti „publicitet, posao i dečka Engleza“. Dok je bila u Velikoj Britaniji, upoznala se sa TV agentom Džonatanom Šalitom i otkrila da želi da postane slavna kuvarica. Džonatan je dogovorio audiciju, „bila je šarmantna, zgodna, nije bio svestan da su, iako Megan voli da jede dobru hranu, njene veštine kuvanja bile su ograničene.“

Dolari, Hamburger
foto: Profimedia

„Osim supe od povrća napravljene u blenderu, njeni specijaliteti bili su obična testenina, pečena piletina, hamburgeri sa roštilja i biftek. Ostatak njene hrane je kupljen gotov!“

Umesto da kuva, zamislila je da vodi TV program kako bi obišla svet i degustirala hranu. Kratak video snimak njene degustacije kiselih krastavaca u Bruklinu za Ora TV razotkrio je njena ograničenja. Nije bilo ni magije ni magnetizma, komenstarisali su kasnije njeni protivnici u Bakingemskoj palati.

Inače, Megan se u Toronto vratila „bez novog posla i bez novog čoveka."

OŠTROKONĐA

U Tomovoj knjizi navodi se i da je Megan bila optužena da se ponaša bezobrazno prema članovima osoblja, posebno prema svoje četiri pratilje, pa čak i prema lokalnim britanskim diplomatama.

Megan Markl
foto: Profimedia

Bauer tvrdi i da su i Megan i Hari "bombardovali svoje osoblje zahtevima za uklanjanjem kritika iz medija i odmazdom", navodi Miror.

Par navodno nije dobro podnosio kritike i jednom prilikom je Megan "bacila šoljicu čaja u vazduh", podstaknuta besom Harija.

Kurir.rs/OK

Bonus video:

02:05

MILOŠ TIMOTIJEVIĆ PROGOVORIO O SERIJI PEVAČICA Postoji jedna stvar koju svaki glumac želi PRED NJIM JE JEDAN VELIKI IZAZOV!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track